English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Brutter'n gjenforent med Rambo
Skrevet av Thomas Myren, 3. desember 2004, 09:42

Trond "Rambo" Henriksen har de siste årene vært juniortrener i Rosenborg. Nå får han selskap av en gammel lagkamerat, Kåre Ingebrigtsen.

Ingebrigtsen tiltrer i sin nye jobb rett over jul. Årsaken til at RBK ansetter en ny mann i trenerapparatet er at Rune Skarsfjord framover kun skal konsentrere seg om A-laget samtidig som at Jørn Jamtfall, som har vært med juniorene, nå blir keepertrener på heltid for Rosenborg og landslaget.

Kommende sesong vil Trond Henriksen konsentrere seg om de eldste juniorspillerne på RBK2 i 2. divisjon, mens Kåre Ingebrigtsen, som også var aktuell som assistenttrener for Strindheim, får hovedansvaret for de yngste; RBK3 i 3. divisjon.

- Å jobbe sammen med Trond blir kjempebra. Vi har jo spilt sammen på Rosenborg, og dessuten kjent hverandre siden vi vokste opp på Utleira i seks-syvårs-alderen, sier "Brutter'n" til Rosenborgs hjemmeside.

For øvrig vil materialforvalter Harald Sunde slik som i år bidra delvis som trener for juniorspillerne.

PS! Som tidligere fortalt, skal ikke Rosenborg ha med noe lag i juniorserien i Trøndelag i 2005. Det blir kun deltakelse i junior-NM utover spill i seniordivisjonene.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Brutter'n gjenforent med Rambo» i forumet! Diskutér «Brutter'n gjenforent med Rambo» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb