English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Den pinefulle ventetiden
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 30. oktober 2004, 14:53

Dagen vi alle har ventet på er her. Dagen da serien skal avgjøres.

Ventetida er over, avgjørelsens time har kommet. Dagen da Rosenborg skal vi at vi fortsatt er best da det gjelder. Glem den siste tidens turbulens, den svake høsten og alle andre negative tanker. I dag er det 90 minutters full innsats og kjemping for det 13 seriegullet på rad.

At vi fortsatt kan ta gull etter denne sesongens poenghøst er ganske så sensasjonelt. Men heldigvis så har andre lag også hatt sine svakere perioder. Det har medført en rekordjevn situasjon i toppen og mange utfordrere til RBK underveis. I vår var Tromsø den argeste konkurrenten, midtsommers Lillestrøm, mens nå i høst har Vålerenga kommet nærmere og nærmere. Stort nærmere enn hva situasjonen er nå 90 minutter før sesongslutt er umulig å komme uten å gå forbi.

Men; vi er fortsatt på topp og gjør vi jobben vår idag, spillere som supportere så tror jeg vi klarer det her. Men så var det ventetiden da. jeg kjenner den kvalmende nervøse klumpen i maven. Måtte spillerne våres kun ha fokus på kampen, masse mål og tre poeng...

...så feirer vi etter kampen spillere, trenere og supportere.

Lykke til alle sommen.

Heia Rosenborg


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Den pinefulle ventetiden» i forumet! Diskutér «Kommentar: Den pinefulle ventetiden» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb