English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Hva er det egentlig som skjer??
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 3. oktober 2004, 20:15

Når RBK fortsetter å svinge like mye i prestasjonene som en slalomkjører nedover et bratt heng, så får det de fleste som er glad i RBK til å spørre seg hva som er galt nå.

Og hva er egentlig galt? Neimen, om jeg veit. Og neimen om jeg veit om hvorfor ting ikke er som det skal heller. Og jeg spør meg selv i det stille i stunder som nå om noen andre har en anelse om hva som er galt heller.

For å ta det første med en gang. Spillerne er ikke noe dårligere ferdighetsmessig enn hva tilfellet har vært tidligere i år. Man spiller uavgjort mot et av verdens beste lag har en bredere og bedre tropp enn på lenge og viser glimtvis spill av god gammel storhet.

Men hva hjelper vel det?
Man taper kamper på feil så grunnleggende og irriterende at det er vondt å se på. Blør man i det hele tatt nok for drakta? Det må være lov å stille spørsmål ved innstillinga og om spillerne i det hele tatt har nok lyst på et seriegull. Etter å ha avfeid spørsmål om metthet tidligere, så tros ikke det lenger på om man ikke begynner å vise sitt beste i seriekamper også. Det blir ikke noe Mesterliga neste år om man fortsetter å spille som man gjør i største deler av kampene mot Vålerenga, Odd og nå sist mot HamKam. Det hjelper lite å spille bra til fest, når man tar ferie til hverdags.

Men alt dette veit selvfølgelig alle som har noe med RBK og gjøre. RBK har hatt dårlige perioder tidligere år også og kommet tilbake. Ja, det er ikke mer enn 3 sesonger siden man knep seriegullet med et lite poeng. Det som er litt annerledes i år er at man har hatt såvidt flere dårlige perioder. Først en periode i mai, så en veldig fin periode frem til tapene nå i det siste har kommet i rekke og rad. Det er frustrerende for alle som liker RBK. Man sitter liksom å føler at man har de klart beste spillerne og definitivt den beste og bredeste stallen, men allikevel så spiller man på rekke og rad dårlige kamper som man tidligere år hadde vunnet klart. Det at det kommer bra kamper innimellom er på dager som idag enda mer irriterende. Det blir liksom en ytterligere påminnelse om at man kan om man bare vil.

Dermed så ender alt med at man setter spørsmålstegn med innstillinga til spillerne. Er drivkraften til å vinne sitt 13 seriegull sterk nok? Jeg nekter å tro at spillerne ikke har lyst til å vinne nok et seriegull, men er det å unngå at man ikke er like gira for å prestere i en kamp mot HamKam som det man er mot Arsenal? De fleste vil kanskje si nei, jeg kan forstå det. Men samtidig så forventes det av RBK, etter de flotte siste 13 årene, at man tar hver kamp like seriøst og presterer 100% uansett.

Jeg tror fortsatt på seriegull til Trondheim, og nekter å tro at spillerne ikke vil vinne serien like mye som tidligere år. Og det er i motgang vi RBK supportere virkelig må stå frem å støtte laget våres.

Legg motgangen bak dere gutter. Vi har fortsatt ledelsen, det er tre kamper igjen.

RBK er best, kom igjen gutter!!!

Men jeg har sagt det før, og trodde jeg ble hørt før Sogndal-kampen:
- Det er på tide å våkne!!!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Hva er det egentlig som skjer??» i forumet! Diskutér «Kommentar: Hva er det egentlig som skjer??» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb