English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Bratseth på harrytur?
Skrevet av Thomas Myren, 2. juni 2004, 10:44

Alt styret om Rune Bratseths såkalte Roman Abramovitsj-takter har nå heldigivs lagt seg, og det har gitt Rosenborg litt ro når de nå skal forsterke laget foran Champions League-kvaliken på sensommeren.


HEADHUNTERE: Rune Bratseth og Ola By Rise skal sørge for fortsatt sportslig framgang på Lerkendal, og trenger derfor nye fjes i spillergruppa.

Foto: Thomas Myren

VG skriver i dag at RBK og Djurgården har blitt enige om en overgangssum på 7 millioner kroner for Mikael Dorsin. Jeg tar det for gitt at svensken godtar de personlige betingelsene han blir tilbudt, og dermed fastslår jeg:

Rosenborg har sikret seg sommerens første spillerforsterkning.

Så får vi se hvem flere som kommer. Alt styret om og med Hoset, Hangeland og Gamst ser heldigvis ut til å lagt seg, og litt relatiske summer og navn står igjen:

Jeg tar det nesten for gitt at Robbie Russell kommer. I vinter var det først og fremst amerikaneren selv som forhindret en overgang, og nå som han har ombestemt seg, bør det gå i boks. At Sogndal drøyer med et svar og unnskylder seg med at de ikke vil la førstelagsspillere forlate klubben underveis i nedrykksdramaet, tolker jeg som en forhandlingsstrategi fra sogningenes side.

I følge Bratseth er Daniel Braaten og Bengt Sæternes uaktuelle forsterkninger i nuläget, men det er mange andre spennende navn på blokka:

Alexander Ødegaard er en spiller som jeg personlig lenge har hatt sansen for, og jeg var godt fornøyd da Rune B. bekreftet interesse for Sogndal-spilleren da jeg intervjuet ham forleden. At Ødegaard også er i landslagssjef Hareides planer, bør være kvalitetstegn nok. I dagens Bergens Tidende bekrefter Bratseth at Rosenborg har sendt en henvendelse til Sogndal angående kjøp av 23-åringen. Sogndal-sportsdirektør Svein Bakke ser umiddelbart ut til å være tverr, men me får sjå...

I fjor var det snakk om at tidligere Helsingborg-trener Hareide var interessert i flere spillere fra Allsvenskan. Jon Inge Høiland (Malmö FF), Christoffer Andersson (da Helsingborg, nå Lillestrøm) og Andreas Andersson (AIK) var blant de bekreftede navnene. Og med eks-Giffar Perry inn i trenerapparatet opprettholdes interessen for "østlige" spillere. I løpet av denne uka har følgende navn dukket opp (i tillegg til Dorsin):

Dedé Anderson (brasiliansk spiss, 24 år, Kalmar FF)
Paulinho Guára (brasiliansk spiss, 24 år, Örgryte)
Mikael Antonsson (midtstopper, 23 år, IFK Göteborg)
Babis Stefanidis (høyreving, 23 år, Djurgården)

Basert på det jeg har sett av allsvensk fotball på SVT og Canal+ de siste årene, vil jeg påstå at alle fire er gode nok for Rosenborg. At de i tillegg er i rett alder, er helt klart en annen fordel. I tillegg er jeg rimelig sikker på at hele gjengen har mye billigere prislapper enn det de norske Tippeliga-klubbene har satt på profilene sine. Mas om at RBK ødelegger for konkurrentene slipper vi også om Bratseth drar på "harry-handletur".

Löp och köp, grabben!

Hvilke nye spillere vil du se på Lerkendal? Si din mening!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Bratseth på harrytur?» i forumet! Diskutér «Kommentar: Bratseth på harrytur?» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb