English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rambo lukter blod igjen
Skrevet av Thomas Myren, 21. mai 2004, 17:59

Torsdag snørte Trond Henriksen (40) på seg fotballskoene og spilte sin første seniorkamp på snart 11 år. Rosenborgs juniortrener spilte midtstopper hele kampen da RBK2 møtte Skarp i 2. divisjon.


RAMBO ANNO 1990: Ofrer alt for Rosenborg BK.

Legender: Trond Henriksen

Vanligvis har reservelaget til Rosenborg med fem-seks juniorspillere - minst, men i går var ungguttene opptatt med juniorlagets seriekamp mot Stjørdals-Blink, som for øvrig endte med 5-0-seier. Juniorlaget hadde kanskje kunnet avse noen spillere, men siden de allerede på lørdag har ny kamp - NM 1. runde borte mot Levanger, ville kampbelastningen blitt for stor.

- Samtidig ble Torjus Hansén uaktuell for RBK2 ettersom han steppet inn for Ståle Stensaas mot Vålerenga. Dermed manglet vi en midtstopper, og jeg og Rune (Skarsfjord) ble enige om at jeg skulle spille. Vi syntes nemlig at det var viktig med et samlingspunkt der bak, sier Trond Henriksen til rbkweb.com.


RAMBO ANNO 2004: Juniortrener og aktiv fotballpensjonist.
Foto: Thomas Myren
40-åringen fra Trondheim, som la opp som toppspiller allerede som 29-åring etter 1993-sesongen, gjennomførte samtlige 90 minutter.

- Det er over ti år siden min siste skikkelige fotballkamp, så jeg syntes det var på tide å spille igjen, smiler den knallharde forsvareren.

- Jeg synes det gikk tålelig bra for min del. Helt klart én tier på spillerbørsen!

Rambo spilte faktisk spiss på slutten av kampen, og kunne fort ha kommet på scoringslista mot Skarp. Men kampen mot tromsøværingene endte 1-1 - Martin Lund scoret målet til RBK2. Reservelaget ligger nå på 12. plass av 14 lag i 2. divisjon avdeling 4, etter kun én seier så langt.

- Vi har brukt mange juniorspillere denne sesongen, og møtet med store, sterke seniorer har ofte blitt vel tøft. Derfor ligger vi litt utsatt til i øyeblikket, konstaterer Henriksen.

- Samtidig satser vi på at RBK3 rykker opp fra 4. divisjon. Men dersom RBK2 skulle rykke ned, er vi like langt ettersom vi kun kan ha et lag i 3. divisjon.

Men det er ikke aktuelt for Rambo å hjelpe RBK2 i tida framover. Oldsboyslaget sammen med Sverre Brandhaug, Gøran Sørloth og Mini Jakobsen er hans arena.

- Dette var ingen permanent løsning, nei, avslutter Trond Henriksen.

PS! Ikke overraskende fikk Rambo gult kort i løpet av kampen! ;-)


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rambo lukter blod igjen» i forumet! Diskutér «Rambo lukter blod igjen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb