English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Torjus har ikke gitt opp fast plass
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 24. april 2004, 11:36

Selv om kampen om fast plass er tøff for Torjus Hansén, har han ikke gitt opp håpet om å spille seg til fast plass i RBK.


RESERVE: Torjus Hansén har etter hvert blitt godt kjent med sidelinja på Lerkendal.
Foto: Thomas Myren
Siden Torjus Hansén kom til RBK i fjor sommer har han aldri klart å tilrive seg en fast plass i startelleveren, og har stort sett bare fått enkelte innhopp. En uvant situasjon for en spiller som spilte regelmessig Bundesligafotball og var fast inventar i landslagstroppen i tiden før han kom til RBK. Men Torjus ser seg ikke desperat rundt etter ny klubb ennå, og gir seg selv ennå lenger tid til å spille seg inn på RBK.

- Som jeg har sagt i hele vinter også så er det en veldig bra tropp i RBK, og i forsvar er det tre landslagsspillere og en som ikke vil være med, så det er hard konkurranse, sier Hansén til rbkweb.com.

- Hvor lenge kan Torjus Hansén være i RBK uten å få spille fast førstelagsfotball?

- Jeg har nå kontrakt ut denne sesongen og to til, så innen den tid håper jeg nå at jeg har fått tilrevet meg en fast plass, svarer Torjus.

- Så selv om du ikke får spille så aksepterer du dette, og ser deg ikke rundt etter ny klubb allerede?

- Selv om det er litt tungt innvendig så må jeg bare akseptere det. Jeg har nå langt ifra gitt opp å få en fast plass i RBK, så for meg er det bare å stå på fremover.

Altså virker det som om Torjus er innstilt på å virkelig kjempe for sin plass i RBKs startellever, og noe klubbytte ser ikke ut til å være et aktuelt tema for Torjus.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Torjus har ikke gitt opp fast plass» i forumet! Diskutér «Torjus har ikke gitt opp fast plass» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb