English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Åpent brev til Arild Stavrum
Skrevet av Thomas Myren, 23. april 2004, 13:36

Jeg hadde egentlig tenkt å overse deg, Arild, men nå er det på tide å slenge litt fakta på bordet i dommerdebatten din.


PASS PÅ: Ro deg ned, Arild! Hvis ikke...
Korstoget ditt startet for alvor i fjor sommer da du hevdet at dommerne har æren for fire-fem av de siste seriegullene til RBK. Og nå har du startet opp igjen. I forrige uke var du en gjenganger i Verdens Gang, og nå i dag fortsetter du i spalten din i Aftenposten. Under tittelen "Åpent brev til Roy Helge Olsen: Ikke vær Rosenborgs 12. mann!" går du til angrep på søndagens dommer i RBK - Viking allerede før kampen er spilt.

Først skal jeg glede deg litt: Mange dommeravgjørelser har gått Rosenborgs vei.

Hvorvidt det indirekte frisparket til Brann i seriepremieren hører hjemme i denne kategorien er til og med dommersjef Reidar Bjørnestad usikker på, men han fastholder at så lenge at dommer Skjerven ikke var sikker på om frisparket ble tatt på riktig måte (noe man bør være sikker på når det er snakk om fem meters hold), var det greit å kreve at det skulle bli tatt på nytt.

Derimot: På hvilket grunnlag kan du påstå at Rosenborg oftere enn Tippeliga-konkurrentene får dommeravgjørelser med seg?

Jeg kan for eksempel vise til Oddleiv Moe i VG som i går fastslo at det er motsatt: RBK er faktisk et av de lagene som får minst frispark!

Selvsagt har RBK av og til tjent på dommerfeil, men er det bare RBK som er så "heldig"?

Nei!

"Problemet" til Rosenborg er derimot at man hele tida har Fotball-Norges blodtørstige øyne på seg. Mens andre slipper lett unna og slipper så mye som avisnotiser (utallige eksempler, her er to jeg husker i farta - begge med Azar Karadas innblandet: Roger Helland drar ned Karadas som bakerste mann på søndag, men slipper med gult kort og Erik Holtans angrep på RBK-spissen i 2002), blir det ukeslange debatter hver gang RBK får en dommeravgjørelse med seg.

Vi kunne godt ha hatt en konstruktiv debatt rundt dommerstanden her i landet, Arild, men da må du rett og slett slutte med de misunnelige oppgulpene dine!

PS! Jeg skal ikke påstå at du er mannen bak bildeteksten i kommentaren din, Arild, men å hevde at Karadas på bildet krangler med Bjarmann etter å ha prøvd å filme til seg straffespark er direkte løgn. Det var ingen slike episoder i RBK - LSK i fjor!

Hilsen
Thomas

Si din mening om Stavrum i rbkweb.com-forumet!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Åpent brev til Arild Stavrum» i forumet! Diskutér «Kommentar: Åpent brev til Arild Stavrum» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb