English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Ola By om...
Skrevet av Thomas Myren, 9. april 2004, 21:06

Trodde du at utbruddene dine i rbkweb.com-forumet kun blir lest av supporterne? Da skal du vite at Ola By Rise følger med!


Den nye Rosenborg-treneren er nemlig fast leser av rbkweb.com.

- Jeg går ofte inn på forumet for å få med meg litt av meningene. Jeg har blant annet sett en diskusjon rundt temaet «Hvorfor kjøpte ikke Rosenborg Kim Källström da man kunne?». Svaret på det er enkelt: Vi fikk mulighet til å kjøpe ham (fra Göteborg-klubben Häcken) i 2001, men prislappen var på 20 millioner kroner! Det var ikke noe tilbud i mine øyne - det var heller en trussel! fastslår Ola By.

Undertegnede droppet skitur i Bymarka i påskesola onsdag og tok heller en prat med Ola By Rise nå noen dager før Tippeligaen 2004 sparkes i gang. En lettet Rosenborg-trener tok imot på Brakka:

- Det var i dag vi hadde en avtale, ja? Jeg har så mange avtaler for tida og lurte en stund på om vi hadde planlagt og møtes i går klokka 12. Det ville i så fall ha vært litt dumt for i går hadde jeg fri! smilte eks-burvokteren.

Intervjuet er inndelt i tre seksjoner:

Ola om: ...sjefsrollen | ...laget og spillerjakt | ...2004 og framtida

God fornøyelse!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ola By om...» i forumet! Diskutér «Ola By om...» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb