English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Gjennombrudd for Brattbakk og Stensaas?
Skrevet av Thomas Myren, 26. januar 2004, 09:27

Harald Brattbakk og Ståle Stensaas imponerte under Carlsberg Cup i Hongkong, og kan ha fått sine gjennombrudd på A-landslaget.

"Brattigol", som ikke hadde scoret på landslaget siden "ligalandskampen" mot Danmark våren 2002, ble kåret til turneringens beste spiller etter å ha laget 1-0-målet i gårsdagens 3-1-seier mot Honduras.

- Kåringen legger jeg ikke stor vekt på. Det var en lagseier, og jeg ble spilt god mange ganger. Men det var gøy å spille. Vi tar veldig mange sjanser på motstanderens halvdel, fordi det er mye å vinne der. Vi er offensive, og det er artig å være med på, sier Harald Brattbakk til NTB.

- Jeg fungerte også bra sammen med spillerne jeg hadde rundt meg. Magne (Hoset) er en god spiller, og jeg skal ikke si at jeg kjenner Ståle (Stensaas) like godt som kona mi, men han er en god back å spille sammen med. Vi kombinerte bra på siden flere ganger.

Også Ståle Stensaas imponerte mot Sverige og Honduras.

- Ståle er egentlig idealbildet på hvordan en idrettsmann skal være. Han jobber med seg selv, restituerer, og det er kvalitet hele tiden, skryter landslagssjef Åge Hareide.

- De fleste lag i dag er kompakte og vanskelige å trenge gjennom. Da må vi rundt dem, og da trenger vi backer som Ståle. Han slår veldig gode innlegg, og han har enorm løpskapasitet. Det er 70-meterløp hele tiden, sier Hareide til NTB.

Nå håper eks-snekker Stensaas at han kan etablere seg på landslaget.

- Denne gang håper jeg faktisk å bli med videre og etablere meg litt, iallfall i troppen, sier Rosenborg-spilleren.

Men ennå er ikke venstrebacken kvitt "black outene" hvor han slår stygge feilpasninger innover i banen.

- Jeg er jo klar over det selv, og vi har snakket om det. Jeg bør kanskje se framover mer enn innover, for det er ikke så farlig om de pasningene blir brutt. Men jeg er ikke den eneste som slår slike, og oftest treffer jeg jo med pasningen. Det er bare at det blir farlig når jeg slår en meter feil, sier Ståle Stensaas.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Gjennombrudd for Brattbakk og Stensaas?» i forumet! Diskutér «Gjennombrudd for Brattbakk og Stensaas?» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb