English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Et lurt valg
Skrevet av Thomas Myren, 2. desember 2003, 13:49

Jeg er meget godt fornøyd med det nye trenerteamet.

Endelig får Ola By slippe til! Han har vært en lydig og dyktig medhjelper til Eggen, Sollied og Hareide de siste seks sesongene, men han har samtidig vist at han kan stå på egne bein. Det seneste beviset på det er kampene under Hareides sykefravær nå i høst. Barnebokanmelderen i Adresseavisen sto da fram som en trygg leder.

Imidlertid hjelper det ikke å være faglig god om man ikke har støtte fra personene rundt seg. Heldigvis er dette et ikke-tema når det gjelder Ola By Rise. Spillergruppa var enstemmig i at han burde erstatte Hareide, og det samme synet hadde RBK-ledelsen og ikke minst supporterne. Man kan nesten si at Ola er en demokratisk valgt trener!

Samtidig blir Per Joar Hansen en god høyre hånd. Enkelte mener at Ola mangler erfaring, og i så fall er det bra at Perry er med i trenerkollegiet. Han har erfaring fra Tippeligaen som spillende Strindheim-trener og som GIF Sundsvall-trener i Allsvenskan. At de svenske seriemestrene Djurgården senest for noen uker siden ønsket å ansette ham som sportsdirektør, sier det meste: Perry har den erfaringen Ola By eventuelt mangler.

I bakhånd har duoen altså fått med seg Nils Arne Eggen. Hareide og Eggen hadde et tett samarbeid i fjor høst da førstnevnte skulle drilles i rollen som RBK-trener, og nå skal far sjøl altså nok en gang fungerte som en slags konsulent. Men jeg tviler på at Eggen vil få noen sentral rolle. Han blir nok værende i Spania til nærmere seriestart slik som han gjorde i år. Likevel er det jo alltids kjekt å ha en kapasitet som ham.

Alt i alt tror jeg at det nye trenerteamet i Rosenborg vil fungere godt. Ola og Perry vil gå i front og ha ansvaret, mens Eggen kan komme med gode råd og tips ved behov.

Ser ingen grunn til at dette skal gå på ræva!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Et lurt valg» i forumet! Diskutér «Kommentar: Et lurt valg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb