English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: RBK vs røkla
Skrevet av Thomas Myren, 16. oktober 2003, 18:15

I år har det vært enormt mye syting fra Rosenborgs konkurrenter. De siste dagene har særlig Stabæk-formann Erik Loe vært ute i media.

Jeg vil starte med å si at alle som syter over Rosenborgs suverenitet denne sesongen mildt sagt er historieløse!

I år har forspranget til nummer to på tabellen vært enormt, men man trenger ikke å gå lenger tilbake enn til de to siste sesongene for å finn et helt annet scenario. I 2001 ble eliteserien først avgjort etter en dramatisk siste runde, hvor RBK banket Brann i Bergen mens Lillestrøm og en uheldig fallskjermhopper på Åråsen måtte bite i gresset.

I fjor lå Rosenborg midtveis i sesongen helt nede på en fjerdeplass på tabellen, hele ti poeng bak serieleder Lyn. Til slutt var det en kombinasjon av dyktighet i RBK-leiren og udyktighet hos Lyn-ledelsen i forbindelse med ansettelse av ny trener, som avgjorde serien i fordel Trondheim.

I år har situasjonen som sagt vært en helt annen, men hvem vet hva som skjer neste sesong? Da kan jo toppstriden igjen være jevn!

Når det gjelder Erik Loes oppfordring om å ikke selge spillere til Rosenborg, har jeg følgende å si: Stabæk har vært like "ille" denne sesongen. RBK har kjøpt én spiller fra sine konkurrenter i år; Jan Gunnar Solli fra Odd Grenland, og det samme har Stabæk; Stian Ohr fra Vålerenga. Jeg nekter å være med på at "spillertjuveri" fra konkurrentene har vært utslagsgivende for årets serie!

Og dersom Loe får med seg kollegaene på salgsboikotten, tviler jeg på at den vil vare lenge: Om man får valget mellom konkurs og å selge til RBK, så tipper jeg at man vil velge alternativ nummer 2...


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: RBK vs røkla» i forumet! Diskutér «Kommentar: RBK vs røkla» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb