English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Pinlig, RBK!
Skrevet av Thomas Myren, 13. mai 2003, 16:46

Rosenborg-spillere og -trenere har sagt at man skal ta cupen på alvor i år. Dette har ikke administrasjonen på Brakka fått med seg.

Hva synes du om dette?

Når Clausenengen kommer på besøk i kveld, blir gjestene nemlig henvist til den gamle, slitte gressbanen på treningsfeltet bak Brakka. Rett og slett flaut, Rosenborg!

Begrunnelsen er at stadionmatta skal spares til fredagens 16. mai-kamp og toppmøte mot Sogndal, mens den nye, flotte treningsbanen Lerkendal Park ikke tåler to kamper på to dager; RBK2 møtte Narvik der i går, og derfor kunne ikke man altså ikke spille 2. runde-kamp i cupen der i dag.

Jeg synes dette ikke er noe god unnskylding. Greit nok at banen inne på stadion bør spares, men CFK kunne vel i det minste fått møte Rosenborg på "skikkelige" Lerkendal Park med fin gressmatte, innbytterbenker, TV-tårn og flomlys. Og dersom den banen ikke tåler to kamper fortløpende: Hvorfor spilte ikke RBK2 i stedet på den gamle treningsbanen? Og ikke minst: Hvorfor trente A-laget selv på Lerkendal Park i går?

Det som gjør saken enda verre er at Fotballforbundet, i Rosenborgs skikkelse, krever 50 kroner i entré på kveldens kamp. Dette har vært en grei billettpris inne på stadion, men langt i fra når det er snakk om et nedslitt jorde uten antydning til publikumsfasiliteter!

Rosenborg har hele tida visst at de måtte kreve inn 50 kr til forbundets "cupkasse", og derfor mener jeg at folket på Brakka burde ha vist såpass respekt for publikum og fans, og ikke minst motstandere, at kampen hadde blitt spilt på Lerkendal Park, helst på Lerkendal stadion!

Clausenengen på sin side mener at dersom RBK ikke har bedre bane å tilby, kunne kampen like godt ha blitt spilt i Kristiansund. Men det er en annen sak, som jeg ikke har tid til å diskutere nå...


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Pinlig, RBK!» i forumet! Diskutér «Kommentar: Pinlig, RBK!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb