Utskrift fra rbkweb.no

- Gode relasjoner og god kommunikasjon
Skrevet av Thomas Myren, 9. juli 2024, 07:20

Leo Cornic trives som backvikar.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Etter fire korte innhopp i serien og to cupkamper ble Cornic i mai utelatt fra flere kamptropper. Men i skadefraværet til Adrian Pereira har han plutselig startet to strake kamper og samtidig rundet 50 opptredener.

- Det har vært fint. Jeg syns at jeg har gode relasjoner med Broholm og at vi skaper en del. Samtidig skal jeg gi honnør til Markus: Det har vært veldig fint å komme inn og spille ved siden av ham. Han er rutinert og god, og jeg føler at vi har god kommunikasjon. Når han støter, så sikrer jeg, forklarer Cornic til rbkweb.no.

- Var det på forhånd noen diskusjon om Reitan eller du skulle spille venstreback?

- For å være helt ærlig, så vet jeg ikke helt. På trening har jeg bare blitt drillet på høyreback.

- På fredag venter Sarpsborg.

- Det blir nok en tøff kamp - som alle kamper i eliteserien. De har fått ny trener nå og har sikkert litt ekstra energi. De kommer til å trykke til.

- Det endte med stygt 2-5-tap sist.

- Ja, vi har mye å revansjere. Vi går for seier der!

- Hva betydde seieren over Odd?

- Den var utrolig viktig! Jeg så litt på tabellen før kampen, og det var en viktig trepoenger.

- Hva gjorde dere bra?

- Spesielt i 1. omgang er vi veldig gode offensivt. Vi skaper mye og har et høyt balltempo. Alt starter med at vi gjenvinner ballen veldig ofte, og de kommer seg ikke ut fra deres banehalvdel.

- I 2. omgang er det en litt annerledes kamp, men jeg syns vi viser at vi har en god defensiv struktur. Vi slipper til ett skudd i 2. omgang, som blir mål. Etterpå skaper de heller ikke stort.

- Det var en god følelse for en forsvarer?

- Det er selvfølgelig unødvendig å slippe inn det målet, men vi har en sikkerhet i laget. Det blir ikke for stressende eller for mye fram og tilbake på slutten. Det er jo vi som skaper mer enn dem etter målet.

nyheter
forum