Utskrift fra rbkweb.no

Kommentar: Erstatter til Arason
Skrevet av Thomas Myren, 19. april 2003, 13:09

Mye kan tyde på at Arni Gautur Arason forsvinner allerede i sommer. For det første blir islendingen sjøl sikkert lei av å sitte på benken. For det andre vil RBK gjerne prøve å få litt overgangspenger for landslagskeeperen.

Diverse andre uttalelser gjør det også sannsynlig at Arni forsvinner:

- Arni har vært en av landslagets viktigste spillere de siste årene. Han har vært stabilt god på et høyt internasjonalt nivå både for Rosenborg og Island. Men som toppspiller er han avhengig av å spille kamper hver uke. Gjør han ikke det, risikerer han å miste plassen på landslaget i fremtiden, sier Islands landslagssjef Atli Edvaldsson. [mer]

- Vi forholder oss til at Arni har sagt nei til å forlenge kontrakten. Det innebærer blant annet at vi i løpet av året kommer til å kjøpe ny keeper, sier Rune Bratseth. [mer]

Dermed ser det ut til at Rosenborg i løpet av noen måneder har en erstatter til Arni på plass. Men hvem?

Noen aktuelle navn i mine øyne:

Lars Ivar Moldskred, Hødd, 24 år
Sunnmøringen har vært fire ganger på prøvespill i Rosenborg, senest i januar på Maspalomas. Vil selv gjerne til RBK.

Thomas Myhre, Sunderland, 29 år
Nedrykkede Sunderland har gitt (den tidligere) landslagsskeeperen beskjed om at han ikke er i klubbens framtidsplaner. Dermed kan østfoldingen forlate klubben gratis i sommer. Usikkert om han selv ønsker en RBK-overgang.

Espen Baardsen, klubbløs, 25 år
Norsk-amerikaneren fikk med seg en kamp for Everton under sin korttidskontrakt med Liverpool-klubben. Det var snakk om at Arsenal ønsket å tilby ham noen måneders kontrakt som erstatter til skadde Rami Shaaban. Har selv sagt at han ikke vil til norsk fotball.

Kenneth Høie, Bryne, 23 år
Den tidligere FK Haugesund-keeperen er en av de mest lovende burvokterne i landet. Rogalendingen har spilt seks U21-landskamper. Er i øyeblikket reserve i Bryne, men sto i serieåpninga mot Bryne pga. at Roger Eskeland var skadet.

Dette er bare noen aktuelle navn. Du har sikkert mange flere! Hvem vil du ha som erstatter til Arni Gautur Arason?

nyheter
forum