Utskrift fra rbkweb.no

Rosenborg-spillere til G19-EM
Skrevet av Thomas Myren, 26. mars 2024, 16:53

Norge slo Israel 2-0 i den siste kvalifiseringskampen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Sverre Nypan spilte hele kampen i Skien og trædde gjennom Sindre Walle Egeli før det andre målet. Håkon Røsten var ubenyttet reserve.

Med seieren vant Norge gruppe 3 og blir ett av åtte lag i EM i Nord-Irland 15.-28. juli. Fordi mesterskapet ikke blir spilt på internasjonale datoer, går det utover RBK, som må greie seg uten spillerne i flere seriekamper. Trolig må Nypan og Røsten stå over møtene med Sarpsborg, Lillestrøm og Fredrikstad om de blir tatt ut i den norske tropen.

Nå klokka 17 starter Sander Tangvik U21-landskampen mot San Marino, mens hospitantene Håkon Volden og Isak Holmen er nødt til å slå Slovenia for å kvalifisere seg for G17-EM. Norge er også avhengig av at Østerrike samtidig taper mot Spania med mange mål.

Santeri Väänänen var som vanlig kaptein da Finland i ettermiddag vant 2-1 i Montenegro og fornyet håpet om U21-EM i jevne gruppe E.

Tomas Nemcik kan få sin A-landslagsdebut mot Norge på Ullevaal klokka 19 etter å ha vært ubenyttet reserve for Slovakia mot Østerrike på lørdag.

nyheter
forum