Utskrift fra rbkweb.no

- Handler om å gripe sjansen
Skrevet av Thomas Myren, 10. mars 2024, 15:23

Jesper Reitan-Sunde har startet alle utenom én treningskamp for Rosenborg i vinter.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Født: 31.01.2006
Posisjon: angrep
Tidl. klubber: Othilienborg og Nardo
RBK2-kamper/mål 2023: 13/4
G17-landskamper/mål: 4/1
Statistikk
18-åringen uten offisielle opptredener for førstelaget har utnyttet at vingkonkurrentene Emil Fredriksen og Marius Broholm begge har slitt med skader. Mot Tromsø startet han for åttende gang.

- Det er veldig positivt. Jeg håper at jeg skal få flere sjanser. Jeg skjønner at det har vært litt skader, men det er bare sånn fotballen er. Det handler om å gripe sjansen og samtidig gjøre det beste jeg kan på feltet, for å bevise hva jeg er god for, slår Reitan-Sunde fast overfor rbkweb.no.

- Johansson skryter av at du har tatt steg både fysisk og taktisk i vinter.

- Det er selvfølgelig veldig hyggelig å høre det. Og jeg føler det samme sjøl. Jeg syns at han, Tettey og resten av teamet skal ha mye "kred". Jeg føler at jeg lærer noe av dem hver dag på feltet. Det er veldig profesjonelt, noe som er veldig positivt inn mot sesongstart og det som skal skje da.

- Du scoret også mot Folkets lag, men nå scoret du mot et eliteserielag.

- Det var veldig gøy! Det er selvfølgelig noe annet å score mot Tromsø enn Folkets lag. Jeg håper at jeg får flere muligheter til det.

- Fortell om målet!

- Jeg og Sverre kjenner hverandre veldig godt. Vi mislyktes litt mot Molde med timinga i akkurat samme situasjon, men nå fikk vi gjort noe med det. Vi har øvd på det hele uka, så derfor var det veldig godt å få det til i kamp.

- Dere fulgte opp med 2-0 like etterpå og så 3-0.

- Ja, det var veldig fine mål og bra kombinasjoner. Markus setter ballen bra nede i hjørnet. Det blir ikke bedre enn å score mål!

- Hvordan er det å spille med Nypan på topp?

- Vi har spilt sammen så lenge jeg kan huske - og så lenge jeg har spilt fotball. Jeg har alltid kjent ham som en veldig god fotballspiller, og det er veldig gøy å spille med ham. Det er noe eget.

nyheter
forum