Utskrift fra rbkweb.no

Starter for første gang på halvannet år
Skrevet av Thomas Myren, 20. februar 2024, 18:08

Magnus Holte får tillit som midtspiss mot Vålerenga.

VS.


- Jeg gleder meg til match. Det er bra om jeg får tillit fra start, smiler Holte til Nidaros.

Etter å ha vært innbytter i de to kampene i Las Palmas pådro han seg hjernerystelse på trening i Trondheim og mistet de tre påfølgende kampene. Han var tilbake som innbytter mot Brann på fredag.

Treninga i dag tydet altså på at han mot nedrykkslaget fra Oslo starter han for første gang siden treningskampen mot Ranheim i september 2022 - få dager etter at han ble yngste Rosenborg-spiller i historien.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Totalt har han seks offisielle innhopp - med seiersmålet i Haugesund som soleklart høydepunkt. Spørsmålet er om juniorspissen får mer spilletid utover vinteren.

Ole Sæter er kneskadet, mens Agon Sadiku fortsatt ikke er helt spilleklar etter hofteplagene. Isak Thorvaldsson og Noah Holm er i opptrening etter operasjoner i lyske og fot.

- Jeg føler at jeg har gjort det greit når jeg har kommet på og spilt. Jeg føler at jeg tar nivået og det er også mye jeg må lære. Jeg tror Alfred er fornøyd, selv om det er ting å bli bedre på, kommenterer Holte.

Rosenborg må greie seg uten Håkon Røsten og Sverre Nypan, som i ettermiddag debuterte på G19-landslaget med 0-5-tap for Spania.

Det blir bestemt i kveld om Adam Andersson blir med i troppen etter lårtrøbbel. Leo Cornic nærmer seg, men comebacket etter ankelskaden i serieavslutninga er utsatt minst ei uke. Mikkel Ceide er syk, mens Jonathan Augustinsson fortsatt er skadet.

Avspark i Marbella er klokka 16. tv2.no og direktesport.no sender.

nyheter
forum