Utskrift fra rbkweb.no

- Nå spiller alle like mye
Skrevet av Thomas Karlsen, 8. februar 2024, 23:31

Håkon Røsten er spent på om han beholder plassen i midtforsvaret, der han spilte fast i fjor høst.

VS.


- Jeg vil spille mest mulig - og best mulig. Forhåpentligvis kan jeg gjøre det en god del bedre enn i fjor. Det er målet mitt, slår Røsten fast overfor rbkweb.no.

- Hvordan tolker du signalene på hvor du står hen?

- Jeg har ikke begynt å tenke så mye på det. Nå spiller alle like mye. Så hvis jeg skulle prøvd å tolke det, så hadde det blitt vanskelig. Jeg får se når den tid kommer.

- Hvordan er formen din?

- Det føles OK. Det er lite vondter og lite skader. Så det er bare å "få opp" kondisen og balltouchen. Da nærmer vi oss noe!

- Det har vært veldig mange unge spillere på banen så langt i vinter.

- Vi er mange unge nå. Jeg tror at vi alle syns at det er veldig bra at det kommer opp flere og flere, som viser at de holder nivået såpass bra. Det er veldig spennende for framtida!


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hva lærte dere mot Ranheim?

- Det var fint å få spilt en skikkelig kamp på 2 x 45 minutter. Spillemessig gjør vi en del bra. Vi får til å øve på det som vi har lyst til å øve på, men vi er ikke helt fornøyde med prestasjonen. Vi skulle gjerne ha skapt litt mer og sluppet til litt mindre. Men Ranheim jobber bra, så det er ikke bare-bare heller.

- Hva syns du om din egen prestasjon?

- Helt OK. Jeg gjør noen gode ting og noen dårlige ting. Jeg jobber med å komme inn i det nye spillesystemet. Om det ikke er tipp-topp ennå, så har det ikke så mye å si. Det er når det nærmer sesongen at det skal være bra. Jeg prøver bare å stå på og øve.

- Hvordan var det å spille 90 minutter?

- Det føles litt mer ekte, og kondismessig er det dette vi trenger å øve på. Hvis vi spiller bare 2 x 30 minutter fram til sesongstart, så blir det nok tøft å begynne på. Så det er bra at vi kommer i gang med fulle kamper.

Ì morgen venter Aalesund. Avspark på Lade er allerede klokka 12. adressa.no sender kampen.

nyheter
forum