Utskrift fra rbkweb.no

- Vi komplementerer hverandre bra
Skrevet av Thomas Myren, 4. januar 2024, 17:20

Alfred Johansson er godt fornøyd med å få Jordi Gonzalez som assistent.

- En veldig spennende utfordring (28.12.23)
- Gonzalez blir hjelpetrener (16.12.23)
- Kan bli spansk hjelpetrener (13.12.23)

Jordi González Aznar

Født: 28.05.1979
Karriere som trener: Djurgården (2010-13), norske A-landslaget (2014-17), Stabæk (2017-18), Sandefjord (2018-21) og Häcken (2022-23)
Meritter som trener: seriemester med Häcken 2022 og cupmester med Häcken 2022/23
- Jeg er kanskje iblant veldig fokusert på at vi skal løse oppgavene og at vi skal framover. Jordi er ganske bra på å stoppe opp: "Nei, men vent nå! Vi må tenke på dette." Så på det viset komplementerer vi hverandre bra, vurderer Johansson overfor rbkweb.no.

- Jordi er framfor alt en fantastisk fotballtrener, som kommer til å bidra enormt med treningsmetodikken og måten å spille på i Rosenborg.

- Hvordan skal dere fordele oppgaver på trening og i kamp mellom dere?

- Vi skal ha en prat - ikke bare jeg og Jordi, men med resten av staben i den kommende perioden. Alle roller skal så klart bli tydelige.

- Men jeg kan si så mye som at både jeg og Jordi er veldig glade i å stå på feltet og være "i spillet" med øvelser. Og det tror jeg vi kommer til å fortsette med begge to.

- Dorsin sier at en intern kandidat trolig blir tredjetrener. Hva tenker du om det?

- Det er en prosess som Micke kjører, som jeg så klart skal involveres i. Det viktigste er at vi får den beste kandidaten. Og er det sånn at han kommer fra Rosenborg, så er jo alt perfekt. For det er klart at skulle det være sånn at vi får ytterligere en trønder inn i staben, så er det positivt. Men det viktigste er at vi får inn rett kompetanse.

- Dorsin sier at det trolig ikke blir klart før avreise til Gran Canaria.

- Nei, sånn som det ser ut akkurat nå, så er ingenting klart i alle fall. Det er viktig at vi tar oss den tiden som behøves for å få rett kandidat i den siste posisjonen.

nyheter
forum