English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2023
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg jobber steinhardt hver dag
Skrevet av Thomas Myren, 16. oktober 2023, 20:15

Gjensynet med Rosenborg ble ikke sånn som Noah Holm håpet på.


Arkivfoto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Nei, men det kommer til å bli 100 prosent bra. Jeg jobber steinhardt hver dag. Så det er ikke sånn at jeg ikke får trent i hvert fall, kommenterer Holm til rbkweb.no.

En kneskade i januar og påfølgende hofteproblemer gjorde at han aldri mer kom på banen for Reims, som ikke utløste den mye omtalte kjøpsopsjonen. Fasiten i Frankrike ble ni målløse kamper - derav tre fra start.

I juni og juli drev Holm oppkjøring i Trondheim før overgangsvinduet åpnet 1. august. Men i stedet for comeback på Lerkendal-matta ble det fotoperasjon ti dager senere.

Det gjenstår fortsatt å se om Holm rekker noen av de seks gjenværende kampene i høst.

- Vi får se. Det er ikke avgjort ennå. Det kommer helt an på hvordan det føles når jeg begynner å bevege på meg igjen, forteller hovedpersonen.

- Det får ta den tiden det tar. Jeg har ikke noen tidslinje klar ennå. Jeg får bare være tålmodig og jobbe hardt. Så får vi se hva som skjer.

- Konkurransen om å spille midtspiss er tøff. Føler du deg også som kandidat på vingen?

- Jeg har jo sagt tidligere at jeg er en mann som kan bekle en del posisjoner. Jeg spiller ikke akkurat nå, men jeg er sikker på at vi har en bra plan på det når jeg da kommer tilbake og er fit for fight.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg jobber steinhardt hver dag» i forumet! Diskutér «- Jeg jobber steinhardt hver dag» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2023 RBKweb