English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2023
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Hansen ferdig etter sesongen
Skrevet av Thomas Myren, 19. juli 2023, 19:49

André Hansen gir seg i Rosenborg når kontrakten går ut. Retur til Odd er aktuelt.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er både en sportslig og familiær vurdering som ligger bak. Jeg har vært her i snart ni år, og når en kontrakt går mot slutten er dette en naturlig vurdering å ta, kommenterer Hansen til Adresseavisen.

I fjor ble veterankeeperen og Rosenborg enige om å vente med eventuelle forhandlinger om forlengelse. Et kontraktstilbud kom aldri på bordet.

- Dette er uansett et valg jeg har tatt uavhengig av om RBK hadde kommet på banen. Jeg hadde en prat med Svein (Maalen) for tre uker siden, hvor han lurte på status. Da svarte jeg at situasjonen vurderes kontinuerlig, røper Hansen.

- Nå har jeg bestemt meg, og det kjennes både vemodig og godt. Da vet alle hva vi har å forholde oss til. Selv om det ikke har vært konkret dialog om forlengelse, er det viktig for meg å være ryddig og få sagt fra til klubben i god tid.

Han kom gratis fra Odd i 2015. Nå kan han altså returnere gratis til gamleklubben, som skal ha kommet med konkret tilbud.

- Akkurat det har jeg ingen kommentar til. Så får vi se etter hvert om det blir aktuelt å flytte sørover. Det er der vi har nær familie, påpeker sisteskansen, som fyller 34 år før jul.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Hansen ferdig etter sesongen» i forumet! Diskutér «Hansen ferdig etter sesongen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2023 RBKweb