English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Sibaya solgt
Skrevet av Thomas Myren, 13. mars 2003, 18:48

Hvorfor i alle dager solgte Rosenborg MacBeth Sibaya til en bakgårdsklubb i Russland?

MacBeth var Sør-Afrikas beste spiller under VM, og flere Premier League- og Serie A-klubber var interesserte i midtbanespilleren. Men Champions League-spill lokket, og derfor valgte Sibaya Rosenborg og norsk fotball.

Greit nok at han hittil ikke har spilt noe særlig så langt, men dette var noe både han selv og RBK så ut til å være til pass med: Begge parter hadde regnet med at det ville ta litt tid å tilpasse seg.

Etter jul begynte det å se ut som at Khetho hadde begynt å finne seg til rette. For eksempel storspilte han mot GIF Sundsvall i Abrahallen. Nils Arne Eggen skrøt da åpenlyst, og sa at han var sikker på at Sibaya vil bli en meget god og nyttig spiller for Rosenborg.

Men da selger RBK ham plutselig! Jeg kan ikke se noen gode grunner til dette. MacBeth Sibaya er blant annet ung (25 år) og har erfaring fra landslagsspill (inkl. VM)! Han ser ut til å være en perfekt mann i Åge Hareides planer om å fornye Rosenborg!

Rosenborg har i tillegg langt fra noen overflod av midtbanespillere... Med Odd Inge Olsen skadet, er det bare Winsnes, Berg, Strand og Tor Erik Moen som er rene midtbanespillere i troppen! I tillegg kommer Christer George, men han er som kjent på vei bort.

Jeg synes heller at RBK burde ha kjøpt en ny midtbanemann i stedet for å selge en!

Nei, dette skjønner jeg ingen ting av...

Diskutér salget av Sibaya med andre fans i forumet!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Sibaya solgt» i forumet! Diskutér «Kommentar: Sibaya solgt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb