English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2023
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Stadig nærmere utbygging på Lerkendal
Skrevet av Thomas Myren, 23. januar 2023, 22:34

Rosenborg er i sluttfasen med å regulere om tomta øst for stadion.


Tegning: Rosenborg

- Skattemessig tilpasning (16.06.22)
Får planlegge utbygging på Lerkendal (26.08.21)
Vil bygge ut i klokkesvingen (29.07.21)

Det er halvannet år siden bygningsrådet i Trondheim kommune ga RBK klarsignal for å begynne arbeidet med omregulering fra offentlig friområde til næringsformål.

- Saken kommer snart til politisk behandling. Vi tror det skal gå greit, forteller Ivar Koteng til Rotsekk.

Han ga seg i fjor etter ti år som styreleder i RBK, men han sitter fortsatt i styret i datterselskapet Klokkesvingen AS, som skal stå for utbygginga.

- Målet til det gamle styret var at vi som klubb skal prøve å eie 100 prosent av det (bygget). Sammen med at man eier stadion, så er det en solid base for å drive klubben godt over tid, vurderer Koteng.

Størrelsen på det nye kontorbygget var opprinnelig oppgitt til å bli 19 000 kvadratmeter fordelt på fire til seks etasjer. Nå håper Rosenborg å få bygge ut hele 35 000 kvadratmer fordelt på tre til ni etasjer. Eksterne leietakerne skal fylle opp lokalene.

«Den nye bebyggelsen er tenkt sammenbygd med tribunebygget i den nederste etasjen. Dette gir muligheter for utvidelse av lokalene knyttet til driften av stadion», heter det i planprogrammet, som ble godkjent i september i fjor.

- Jeg tror det er veldig bra for Rosenborg. Man kan komme i en posisjon der man har kontantstrøm tilsvarende en god spiss hvert år, avslutter Koteng.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Stadig nærmere utbygging på Lerkendal» i forumet! Diskutér «Stadig nærmere utbygging på Lerkendal» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2023 RBKweb