English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2023
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Sadiku aktuell for Rosenborg på ny
Skrevet av Thomas Myren, 18. januar 2023, 17:45

Salget av Casper Tengstedt skal ha fornyet interessen for Agon Sadiku.

Født: 10.03.2003
Fødestad: Raahe, Finland
Høyde/vekt: 184 cm / kg
Posisjon: spiss
Klubb: Honka
Tidl. klubber: Hämeenlinna, Helsinki og Klubi 04
Seriekamper/mål 2022: 26/14
Landskamper: 2 for Finland og 2 for Kosovo
Statistikk
Ifølge Nettavisen vurderte Rosenborg allerede i juli i fjor å kjøpe Honka-spissen, men valget falt på Tengstedt.

Nå er Sadiku aktuell på ny, skriver Adresseavisen. I forrige uke debuterte han på det finske landslaget sammen med Santeri Väänänen, etter å ha spilt to privatlandskamper for Kosovo i november.

Det er likevel uklart om RBK faktisk ender opp med å kjøpe en ny spiss.

- Det må være en spiller som er trenbar og som har potensial til å bli bedre. Det tror jeg er viktig, kommenterer Kjetil Rekdal til Rotsekk.

- Unntaksvis henter du en spiller som er litt oppi årene fordi du har akutt behov. Men vi ønsker trenbare spillere med lav alder, som du kan bygge videre på. Da tåler du at noen blir borte underveis - sånn for eksempel Casper.

- Når vi får et veldig godt salg, må vi fange opp nedenfra med dem som har lært av Casper; sett hva han har gjort og brukt ham som motivasjon og inspirasjon for å ta nye steg sjøl.

- At Casper kom til å forsvinne en dag, var vi veldig inneforståtte med. Men han forsvant nok litt raskere enn det vi håpet. Det ble en veldig god deal, som det var umulig å si nei til for både klubben og Casper. Da er det ikke noen grunn til å gå rundt og være deppet.

Et naturlig spørsmål er om Rosenborg faktisk trenger et sjuende spissalternativ med Ole Sæter, Stefano Vecchia, Kristall Ingason, Isak Thorvaldsson, Rasmus Wiedesheim-Holm og Magnus Holte på plass fra før.

- Det er sikkert det er det tallet vi står på når vinudet stenger, for det er noen som er ekstremt avhengig av å få spilletid. Rasmus hadde ikke noen god sesong i fjor, da han var utlånt til Sverige. At han får et godt år nå blir viktig for ham. Hvordan det ender opp, vet vi ikke. Sånn er det kanskje med noen andre også, kommenterer Rekdal.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Sadiku aktuell for Rosenborg på ny» i forumet! Diskutér «- Sadiku aktuell for Rosenborg på ny» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2023 RBKweb