Utskrift fra rbkweb.no

- Bør se seg om etter andre løsninger
Skrevet av Thomas Myren, 4. januar 2023, 06:47

Gjensynet med Lerkendal blir trolig kortvarig for Vebjørn Hoff, Rasmus Wiedesheim-Paul og Mikkel Ceide.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

De tre leiesoldatene innleder i dag forsesongen som Rosenborg-spillere etter midlertidige opphold i henholdsvis Odd, Helsingborg og Tromsø i fjor høst.

- De har både ytret ønske om - og blitt fortalt - at de bør se seg om etter andre løsninger. Så får vi se hvordan det går, kommenterer Kjetil Rekdal til TV2.

Det gjenstår å se om nye leieavtaler er aktuelt. Tre andre Rosenborg-spillere er i øyeblikket leid ut:

Noah Holm blir Reims-spiller på permanent basis dersom leietakerne unngår nedrykk, noe som virker stadig mer lovende. Laget ligger i øyeblikket på 10. plass på tabellen.

Randers og Adam Andersson virker enige om å benytte kjøpsopsjonen etter sesongen, en mulighet som Wisla Plock også har neste nyttår dersom Pawel Chrupalla imponerer.

PS! Sjøl om Victor Jensen og lagkameratene tok farvel på nyttårsaften, har ikke Rosenborg helt gitt opp å beholde Ajax-spilleren nå om leieavtalen har gått ut.

- Det er en dialog der. Så vi får se hva som skjer. Vi har vært åpen om at vi ønsker å beholde ham om det er mulig. Det handler også om økonomi, hans arbeidsgiver og hva Victor selv vil. Så får vi se når vi får svar på det, uttaler Mikael Dorsin til TV2.

nyheter
forum