English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2022
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Må få maks ut av våre egne kamper
Skrevet av Thomas Karlsen, 10. august 2022, 22:42

Med tre strake seiere kan Rosenborg begynne å kikke oppover på tabellen.

VS.


Mens Molde og Lillestrøm lenge har knivet om ledelsen, har Bodø/Glimt i sommer vist knallform både i serien med sju seiere på åtte kamper og ikke minst i kvalifiseringa til Champions League.

RBK ligger henholdsvis elleve, seks og tre poeng bak lagene på pallen. Søndag vil hele kvartetten ha 18 spilte kamper fordi Molde har spillefri etter å ha framskyndet møtet sitt med Odd.

- Vi får ikke gjort noe annet enn å prøve å få maks ut av våre egne kamper. Vi skal møte lagene foran oss på tabellen på et eller annet tidspunkt. Da får vi se om vi klarer å være solide i 90 minutter, kommenterer Kjetil Rekdal til rbkweb.no.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Allerede fredag venter tur til Sandefjord, som fikk innvilget uvant kamptidspunkt for å kunne invitere deltakerne i Sandarcupen.

- Alle kamper er viktige å vinne. Vi går for seier uansett hvem vi møter, slår treneren fast.

- Men vi skal ha respekt for dem. De har gjort det vanskelig for flere. Molde vant til slutt 3-2 der, men de har slått Viking i Stavanger og tatt poeng både her og der.

- Så det blir ikke noen enkel motstander. Vi må være på vårt beste. Da har vi en god sjanse til å vinne.

Sam Rogers og Carlo Holse sto begge over treninga i dag. Under formasjonsøkta var de erstattet av Renzo Giampaoli og Edvard Tagseth. Det er likevel håp om at Rosenborg kan stille med samme lag som mot HamKam.

Per Ciljan Skjelbred sliter med leggen og er trolig uaktuell. Fra før er Jonathan Augustinsson, Stefano Vecchia og Noah Holm alle skadet.

Sverre Nypan og G16-landslaget vant åpent nordisk mesterskap tidligere i dag. Trolig er han uaktuell for kamptroppen til RBK.

Avspark på fredag er klokka 19. Eursport Norge sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Må få maks ut av våre egne kamper» i forumet! Diskutér «- Må få maks ut av våre egne kamper» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2022 RBKweb