Utskrift fra rbkweb.no

- Jeg fikk vist det jeg kan
Skrevet av Thomas Karlsen, 7. august 2022, 11:19

Casper Tengstedt imponerte i Rosenborg-debuten mot HamKam med tidlig mål og fire andre store sjanser.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg syns jeg fikk vist det jeg kan ute på banen i dag: Jeg er en angriper som godt kan like å delta i spillet og forhåpentligvis finne noen gode rom, der jeg både selv kan score og sette opp mine medspillere for å lage noen assists, forteller Tengstedt til rbkweb.no.

Den nyinnkjøpte dansken skremte motstanderen med en markkryper utenfor før han etter 14 minutter kontrollert styrte et frispark fra Carlo Holse i mål med innsida av foten.

- Det var deilig og en god følelse. Det var en god ball fra Carlo, og det var deilig å se den gå inn, smiler 22-åringen, som senere traff både stang og tverrligger.

- Det ser ut som om du samarbeider godt med Sæter allerede?

- Ja, det syns jeg også. De har tatt riktig godt i mot meg, og det har Ole også. Vi vil lære hverandre bedre og bedre å kjenne når vi får trent noen flere ganger sammen. Det vil kun bli bedre.

- Hvordan syns du kampen var?

- Det var en fin kamp. Vi dominerer kampen utover de siste fem-ti minuttene, da de får lagt et trykk. Men vi står godt i mot. Det var deilig med tre poeng!


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hvorfor valgte du Rosenborg?

- Det var den beste muligheten! Det var det som ga meg den beste magefølelsen. Da jeg hørte om Rosenborgs interesse var jeg egentlig ikke i tvil.

- Hva hadde du hørt om RBK?

- Jeg hørte at det var et godt prosjekt i gang med mange unge spillere og selvfølgelig noen eldre, erfarne spillere. Også spiller de offensiv fotball og dominerer kampene. Det ville jeg gjerne være en del av.

- Også er det flere dansker på laget.

- Ja, det var en bonus. Det er selvfølgelig deilig når du er ny, at det er noen andre dansker som kan hjelpe deg i starten.

- Har du fått sett noe av Trondheim?

- Nei, faktisk ikke. Jeg har vært ute og spist en dag, men ellers ikke. Jeg har kikket på leilighet og bil, da blir det litt enklere å komme rundt i Trondheim.

- Hva er målsettinga di framover?

- Det er å vinne kamper og score noen mål. Så får vi se hvor langt det rekker.

nyheter
forum