English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2022
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Kult at det er seks trøndere
Skrevet av Thomas Karlsen, 31. juli 2022, 14:35

Ole Sæter fikk æren å sette inn trønderhæren sitt nådestøt i Telemark.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

SKIEN (rbkweb.no): Også Markus Henriksen, Erlend Reitan og Olaus Skarsem startet, mens Edvard Tagseth og Marius Broholm kom inn ved pause og var sterkt delaktige i å snu 0-1 til 3-1-ledelse.

- Det er artig! Vi har fått et ekstremt bra nivå på trønderne våre nå. Det er jævla gode trøndere her nå! Det er kult at det er seks trøndere, syns Sæter.

- Én av dem er du.

- Ja, én av dem er meg. Det er kult å være én av dem.

- Fortell om 3-1-målet ditt!

- Jeg får ballen på 16 meter og ser at det er åpning mellom beina på ham. Da prøver jeg å gå for det, og skuddet sitter heldigvis. Det var jævlig deilig å få det målet!

- Det var stor jubel på tribunen.

- Når de på tribunen har stått og blitt pisset på i 45 minutter, skjønner jeg at det var helt ekstremt. De fortjener så mye mer.

- Alle gode ting var tre for din del.

- Alle gode ting er tre. Jeg skulle selvsagt hatt tre mål i dag, men at jeg bommer på to påvirker meg veldig, veldig lite. Det er en del av fotballen. Hvis jeg skal brytes ned av at jeg bommer litt, er jeg ferdig på dette nivået.

- Hva skjedde på den første sjansen, da du kom helt alene?

- Jeg får en dårlig touch, og én dårlig touch er nok. Men jeg vet om hvis jeg holder hodet kaldt, kommer jeg til å score mye mål framover.

- Hvordan oppsummerer du kampen?

- Vi er griseheldige som kun får 0-1 i sekken etter 45 minutter. Vi kommer ut i 2. omgang med helt ny giv. Vi er veldig tydelige på at vi skal ta dem på ballmist. De spiller med såpass høy risiko at de får en del av det. Vi blir enige om å presse på en litt annen måte, som jeg tror kanskje overrasker dem litt. Vi får en del kontringer og muligheter.

- Det var den andre borteseieren og for første gang to seiere på rad.

- Ja, det er første gang. I runde 16 er det altfor seint, men sånn er det nå. Det er veldig deilig, for vi kom hit for å ta tre poeng og det gjør vi.

- Nå er vi på 4. plass. Hva tenker du om veien videre?

- Veien videre er å vinne hjemme mot HamKam. Det er ikke verre enn det. Vi er nødt til å ta tre poeng i hver eneste kamp, og det kommer vi til å gå for.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Kult at det er seks trøndere» i forumet! Diskutér «- Kult at det er seks trøndere» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2022 RBKweb