English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2022
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi klarte å løse floken
Skrevet av Thomas Karlsen, 30. juli 2022, 21:06

Rosenborg lyktes med å endre fra 3-5-2 til 3-4-3 mot Odd.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

SKIEN (rbkweb.no): - Responsen er bra. Vi klarte å løse floken, slår Kjetil Rekdal fast.

- Vi sleit fælt med å få tak på Odd i første del av 1. omgang, og de får ei scoring. Vi har to store sjanser sjøl, men det er Odd som fører kampen. Vi får balansert det ut før vi får overtaket.

- Dere la om til 3-4-3.

- Vi gjorde det midt i førsteomgangen med Bryan til høyre, Carlo opp til venstre og Ole i midten. Vi fikk ikke tak på Odd, så vi var nødt til å gjøre noe. Vi ble mer kompakte og fikk tak i ballen oftere, slik at vi fikk drept litt av kjøret som var der.

- Vi kom ut etter pause med enda bedre intensitet. Da sitter presspillet bedre. Vi vinner ballen og kan velge mellom å kontre og ha ballen i laget. Vi har mer kontroll på kampen i 2. omgang enn i 1. omgang.

- Du kan godt si at vi kanskje skulle ha gjort det med en gang. Kanskje skulle vi også ha byttet inn en spiller tidligere, men det blir brutalt hvis vi skal ta ut en spiller hver gang laget ikke fungerer så tidlig.

- Det er mange unge gutter - unge i erfaring og opplevelser, så du må gi dem littegrann tid til å lære seg å spille av kamper og ta de rette valgene når det koker. Det er ikke noen annen måte å gjøre det på.

- 2. omgang ble veldig underholdende.

- Det er galskap innimellom. Når vi lager 3-1, tror vi kanskje at vi klarer å ro det i land på en fornuftig måte. Men så går det et par minutter, så er det selvfølgelig 3-2. Da er det dødballer og langballer for dem og kontringer for oss, der vi brenner sjanser. Carlo setter ballen i stanga, og det er "Hawaii de luxe" på slutten.

- Dere scoret igjen tre mål.

- Jeg vil gjerne ha den kursen videre. Så får vi se om vi klarer det til helga. Det handler om å score mål, skape sjanser og score på sjansene dine. Vi har et forbedringspotensial der.

- Heldigvis begynner Erlend å score mål - to på to kamper, og det hjelper på. Carlo scorer sitt første mål for sesongen. Vi er nødt til å ha hele laget til å score mål hvis vi skal bli best.

- At 3-4-3 er en defensiv formasjon er det sikkert mange som fortsatt mener, men vi har vel åtte-ni sjanser i 2. omgang. Vi er fire ganger alene med keeper uten å score. Det blir kostbart i lengden. Vi er nødt til å få evnen til å sette store sjanser i mål.

- Det var seks trøndere på banen i dag.

- Det er vel de som mener at vi ikke tør å bruke unge spillere. De fikk svar på tiltale i dag. Det er et veldig ungt lag på banen til slutt i dag, og det er fint. Det er bra framtid i dem.

- Nå blir det ei ny treningsuke. Vi får jobbe med tingene våre. Kanskje får vi inn noen ekstra spillere. Vi har én klar i hvert fall.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi klarte å løse floken» i forumet! Diskutér «- Vi klarte å løse floken» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2022 RBKweb