English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2022
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg må være tålmodig
Skrevet av Thomas Myren, 3. mars 2022, 18:12

Vebjørn Hoff har havnet i utfordrerposisjon etter å ha vært ute av spill i nøyaktig et halvt år.

VS.


Sunnmøringen utnyttet at både Markus Henriksen og Per Ciljan Skjelbred sleit med skader i første halvdel av fjorårssesongen, spilte fast og fikk med seg 23 kamper før akillessena røyk 25. august.

25. februar var han tilbake på banen i Kristiansund. Sjøl om Henriksen nå er omskolert til midtstopper og antall plasser på sentral midtbane er fordoblet, er nykommerne Tobias Børkeeiet og Victor Jensen foretrukket og starter mot Ranheim i morgen. Nevnte Skjelbred og Edvard Tagseth er også utfordrere.

- Jeg må være litt tålmodig. Jeg har ikke hatt ti fotballøkter engang. Jeg tar det steg for steg. Jeg kjenner meg litt bedre for hver dag, men jeg vil ikke si at jeg er i 100 prosent kampform, erkjenner Hoff overfor rbkweb.no.


Foto: Thomas Myren

- Hvordan er det å spille 3-4-3?

- Det er spennende! Vi jobber knallhardt hver dag for å få et best mulig resultat, og det blir stadig bedre. Det er tydelig at folk blir tryggere i rollene sine. Fortsetter vi utviklinga, kan det bli bra.

- Hva er uvant med formasjonen?

- Det er litt annerledes i forsvarsspillet. Du vil oppnå forskjellige ting. Det er fordeler og ulemper med alle formasjoner. Vi har flere folk inne sentralt offensivt, og det tror jeg kan gjøre oss bra. Vi har også flere folk som kan true inn bak og backer med stor motor.

- Hvordan oppsummerer du 7-2 over Byåsen?

- Det er fortsatt en jobb å gjøre, men det er progresjon. De to målene bakover er vår egen feil og må lukes bort. Det er ikke så mange andre målsjanser i mot.

- Det var også greit å få den første seieren for året?

- Ja, det er moro å score mål og at vi setter sju "kasser". Det er bra. Vi må bygge videre på det som vi kan. Vi skulle score mål, og det klarte vi, konstaterer han.

I tillegg til Jensen debuterer også Sam Rogers i morgen etter å ha blitt kvitt lyskeplagene. Julian Faye Lund var syk på tirsdag, men han er nå frisk og vokter målet. Dessuten starter Adrian Pereira.

Avspark på Ranheim er klokka 16. adressa.no sender kampen.

Forventet Rosenborg-lag:
Julian Faye Lund

Sam Rogers - Markus Henriksen - Renzo Giampaoli

Erlend Reitan - Victor Jensen - Tobias Børkeeiet - Adrian Pereira

Carlo Holse - Noah Holm - Stefano Vecchia


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg må være tålmodig» i forumet! Diskutér «- Jeg må være tålmodig» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2022 RBKweb