English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2022
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Årsmøtet utsatt på ubestemt tid
Skrevet av Thomas Myren, 12. januar 2022, 18:45

Rosenborg ønsker fysisk årsmøte denne gang.


ØNSKER INGEN REPRISE: I fjor ble årsmøtet gjennomført på Zoom.

Fordi gjeldende tiltak for å hindre smitte av koronaviruset bare tillot 100 frammøtte medlemmer, ble årsmøtet i fjor gjennomført digitalt for første og muligens siste gang i klubbhistorien.

Siden 15. desember har det igjen vært strenge tiltak, og bare 50 personer kan delta på innendørs arrangementer. Sjøl om det er håp om at det allerede i morgen kveld blir varslet lettelser, bestemte styret i Rosenborg seg i går for å utsette årsmøtet, som skulle ha vært 17. februar. Begrunnelsen er som følger:

«Vi står foran et historisk årsmøte med en mulig fusjon med RBK Kvinner. Styret ønsker at medlemmene fysisk kan innta talerstolen for å si sin mening om saken.

I 2021 gjennomførte klubben et digitalt årsmøte, men klubben fikk en rekke tilbakemeldinger fra medlemmer som ikke syntes det fungerte godt. Med fysisk møte får vi en helt annen mulighet til å diskutere og belyse saker og få frem synspunkt, uten at digital kompetanse og erfaring skal være en begrensning.»

Fristen for å gjennomføre årsmøtet er i utgangspunktet 31. mars, men Norges Idrettsforbund har bekreftet at klubben vil få dispensasjon for ytterligere utsettelse.

Fordi årsmøtet er utsatt, blir innstillinga til nytt styre likevel ikke lagt fram på mandag. Medlemsmøtet den kvelden er derfor også utsatt på ubestemt tid.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Årsmøtet utsatt på ubestemt tid» i forumet! Diskutér «Årsmøtet utsatt på ubestemt tid» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2022 RBKweb