English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2022
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Espelund vil ikke bli ny leder
Skrevet av Thomas Myren, 11. januar 2022, 18:25

Karen Espelund ønsker å fortsette i Rosenborg-styret, men hun ønsker ikke å erstatte Ivar Koteng.

- Johnsen kan bli styreleder (07.01.22)
- Espelund aktuell som ny styreleder (06.01.22)
Koteng gir seg etter ti år som styreleder (03.01.22)

- Det har en sammenheng med at jeg ønsker at min synlighet og rolle i offentligheten skal være fra min sivile jobb. Man blir veldig profilert som styreleder i Rosenborg, begrunner Espelund overfor Adresseavisen.

Den tidligere generalsekretæren i Norges Fotballforbund arbeider nå som direktør for Museene i Sør-Trøndelag. Hun åpner derimot for gjenvalg som vanlig styremedlem.

- Jeg har sagt at jeg skal bidra til å spille et nytt styre og styreleder så god som mulig, dersom årsmøtet ønsker at jeg fortsatt skal bidra. Dersom det er ønskelig kan jeg velges inn i et verv, og ønsker ikke valgkomiteen det så er det deres suverene valg, kommenterer Espelund.

Cecilie Gotaas Johnsen er dermed tilsynelatende eneste gjenværende, interne kandidat til å ta over for Koteng, som gir etter ti år som sjef.

Kvinneleder Ørjan Engen trolig blir ny nestleder dersom årsmøtene i begge klubbene stemmer for fusjon 17. februar. Valgkomiteen kommer mandag med to innstillinger til nytt styre - avhengig av om fusjon blir vedtatt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Espelund vil ikke bli ny leder» i forumet! Diskutér «Espelund vil ikke bli ny leder» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2022 RBKweb