English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2022
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det går i alle fall framover
Skrevet av Thomas Myren, 11. januar 2022, 07:49

Vebjørn Hoff håper å rekke seriestart.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Høyre akilles røyk på trening i august. Han ble operert dagen etter.

- Det har vært en tøff periode. Nå har jeg begynt å løpe igjen, så det går i alle fall framover. Men det er vanskelig å si når jeg kan spille fotball igjen. Det handler om å få jobben gjort og komme seg gjennom hverdagen, kommenterer Hoff til Sunnmørsposten.

Midtbanespilleren håper å være tilbake for fullt i god tid før seriestart. Mens lagkameratene i Rosenborg begynner forsesongen med tester neste torsdag, var Hoff tilbake allerede i går.

- Når man er skadet, har man en ekstra jobb å gjøre. Det skal bli godt å komme i gang igjen etter en liten ferie, syns han.

Også Pavle Vagic håper å rekke premieren 3. april etter kneskaden i november. Jonathan Augustinsson er derimot ute til sommeren etter hofteoperasjonen i desember.

PS! I løpet av ei uke som Aalesund-spiller i 2015 opplevde Hoff at både Tore Reginiussen og Mushaga Bakenga på motstanderlagene pådro seg samme type skade.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det går i alle fall framover» i forumet! Diskutér «- Det går i alle fall framover» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2022 RBKweb