English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Langvarig skulderskade for Pereira
Skrevet av Thomas Myren, 14. september 2021, 18:16

Adrian Pereira mister trolig resten av sesongen etter å ha blitt skadd på trening på lørdag.

Helt på tampen av treninga fikk han skuldra ut av ledd i duell med Even Hovland under spill på halv bane.

- Vi tok MR-bilder i går, og undersøkelsen viser at han har fått en skade på båndstrukturer i skulderen. Dette betyr dessverre en pause fra fotballen de neste tre månedene, forteller klubblege Reidar Due til rbk.no.

Den nye venstrebacken kan trolig snart være tilbake i alternativ trening, men han kan ikke delta i vanlig spill med dueller før tidligst i desember. I så fall blir det korte innhoppet mot gamleklubben Viking den eneste opptredenen i debutsesongen for Rosenborg.

Pavle Vagic sliter fortsatt med lysken og er uaktuell som vikar i Sarpsborg. Mens Alexander Tettey som vanlig står over bortekamper på kunstgress, er Holmar Eyjolfsson suspendert etter fire gule kort.

Vagic kunne ha vært aktuell i begge posisjonene. Han spilte nemlig sentralt på midtbanen både mot Odd og Viking før han deretter var midtstopper i to U21-landskamper for Sverige.

- Vagic fikk en lyskekjenning på trening. Ingen fersk lyskestrekk påvist. Tilbake på trening fra onsdag, og han er med for fullt i løpet av neste uke, opplyser Due til Eurosport.

Rosenborg må fortsatt greie seg uten kneskadde Dino Islamovic og Markus Henriksen i tillegg til Vebjørn Hoff, som mister resten av sesongen etter at akillessena røyk.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Langvarig skulderskade for Pereira» i forumet! Diskutér «Langvarig skulderskade for Pereira» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb