English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Deilig å få starte igjen
Skrevet av Thomas Myren, 14. september 2021, 07:29

Edvard Tagseth var fornøyd sjøl om han ikke fikk være med på jakten på seiersmålet mot Tromsø.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg hadde tre kamper uten å få starte, så det var deilig å få starte igjen. Jeg hadde masse energi etter å ha hvilt meg i tre kamper, så det var godt, innleder Tagseth overfor rbkweb.no.

- Du og Tangvik rakk i mellomtida en tur til Tyskland, der dere spilte 1-1 med U20-landslaget.

- Det var veldig artig. Jeg fikk 85 minutter på et godt lag mot veldig god motstand. Det er alltid artig å spille for Norge.

- Det døyvet skuffelsen etter at du ikke fikk være med i U21-landslagstroppen?

- Ja, det gjorde det. Samtidig er det ikke krise for meg å bli vraket i en tropp. Det var faktisk første gang i min korte karriere at jeg ikke fikk være med på et uttak, men jeg fikk være med på U20 etterpå. Da var jeg selvfølgelig glad.

- Hva skjedde etter at dere tok ledelsen 2-0 mot Tromsø?

- Vi har 2-0 og kontroll, men de roterer mye på midtbanen og har en keeper som slår langt - og det gjør han veldig ofte. Det er vanskelig å forholde seg til. De får to ganske like mål, og det er selvfølgelig kjipt.

- I 2. omgang syns jeg ikke at de har så mye, og vi fortsetter å stå på. Vi har et lite press på dem de siste 10-15 minuttene.

- Hvordan opplevde du seiersmålet?

- Det var rett og slett nydelig! Det har jo skjedd før, så du sitter med troa på benken sjøl om det står "90" på tavla. Men når det skjer, er det jævlig deilig. Jeg ser det på reaksjonen på benken òg: Alle spretter opp, og det er et par springer ut hele veien. Jeg fikk sjøl nesten krampe da jeg reiste meg.

- Det er en type seier som kan være viktig til slutt når dere ser på tabellen i desember?

- Ekstremt viktig. Når du får sånne seiere, er det selvfølgelig en "boost". Hver kamp nå er nesten "must win". Det er mye viktige kamper framover. Vi ligger bak, men ikke langt bak.

- Vi ser alle at det ikke er 90 minutter med kontroll, men å få scoringa på overtid er jævlig deilig. Det hjelper oss framoer.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Deilig å få starte igjen» i forumet! Diskutér «- Deilig å få starte igjen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb