English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg er ikke urolig
Skrevet av Thomas Myren, 11. juni 2021, 07:41

Også i år har Dino Islamovic hatt en treg start og står uten mål så langt.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg er ikke urolig i det hele tatt! Jeg har vært litt skadet. De to kampene etter at jeg kom tilbake, har vært bra for meg i det store og hele. Jeg kjenner meg farlig, så jeg er ikke urolig, sier midtspissen til rbkweb.no.

I fjor scoret han bare ett mål på de første elleve kampene. Så slo han til med åtte mål på ni seriekamper fra midten av august og ut oktober.

Den omtalte lyskeskaden har gjort at han bare har spilt fire kamper så langt i år.

- Det kjennes bedre. Det har vært fint å få hvilt lysken litt. Vi snakket med landslaget om at jeg ikke skulle dit nå i juni fordi det bare var treningskamper. Jeg skulle få hvile. Jeg kom likevel overens med Åge og legeteamet om at jeg skulle spille de to siste kampene, for det har vært mange kamper for hele laget, forteller Islamovic.

- Det har blitt en del konkurranse på topp. Mens du var skadet spilte både Molins og Wiedesheim-Paul spiss, og nå er Sæter friskmeldt.

- Det er sånn det skal være i Rosenborg. Vi har veldig bra spillere i alle posisjoner. Vi er fire spisser, men det er også mange kantspillere og mange indreløpere og så videre. Det er bra konkurranse over alt. Alle har prestert bra, men jeg er ikke urolig. Jeg kjenner mine kvaliteter, og jeg tror at mine lagkamerater og fans også kjenner dem.

- Hva tenker du om de første sju kampene til Rosenborg?

- Det har vært litt varierende. Vi har tatt poeng når vi kanskje ikke har fortjent det - som egentlig er en styrke, men også tapt poeng når vi kanskje fortjente det. Det har vært litt opp og ned.

- Å ta poeng er alltid viktigst. Vi er nummer én, og jeg syns at vi har vist et veldig høyt maksnivå. Iblant har bunnivået vært for lavt. Kan vi bli litt jevnere, syns jeg det ser veldig bra ut.

- Mot Strømsgodset gjelder det å ta den tredje seieren på rad.

- Yes, det er klart! Vi snakket litt etter Molde-kampen, da vi tapte urettferdig, at vi hadde to kamper igjen innen ferien. Vi måtte ta seks poeng for å være med i racet, og det gjorde vi. Det var ikke fantastiske kamper, men seks poeng er seks poeng. Jeg syns som sagt at vårt maksnivå er veldig høyt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er ikke urolig» i forumet! Diskutér «- Jeg er ikke urolig» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb