English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Tilbyr Serbecic ny kontrakt
Skrevet av Thomas Myren, 7. juni 2021, 17:31

Rosenborg ønsker å beholde Besim Serbecic.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Han har klart seg veldig godt i de siste kampene og er absolutt en jeg har lyst å forlenge med, bekrefter Åge Hareide overfor Adresseavisen.

Serbecic er tilbake etter halvannet år utleid til Sarajevo og vikarierte for Holmar Eyjolfsson i slutten av mai.

Midtstopperen har utgående kontrakt og kan snakke fritt med andre klubber fra 1. juli. RBK håper altså at han forlenger avtalen innen den tid. At han bare er 23 år gammel er en viktig faktor:

- Vi må ha to tanker i hodet samtidig. Vi har tatt inn noen etablerte spillere, som på mange måter forsterker RBK-kulturen. Da må vi også se på den totale troppsammensetningen. Edvard Tagseth og Emil Konradsen Ceide har begge spilt mye. Rasmus Wiedesheim-Paul og Carlo Holse er begge i rett alder, og det er også Serbecic, begrunner Hareide.

Like klar i talen er ikke treneren rundt Even Hovland, som også er inne i sitt siste år med kontrakt - i likhet med Anders Konradsen, Guillermo Molins, Alexander Tettey og Mikael Johnsen. Nettopp alder og troppsammensetning blir momenter å diskutere når det gjelder Hovland.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Tilbyr Serbecic ny kontrakt» i forumet! Diskutér «Tilbyr Serbecic ny kontrakt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb