English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Dette er min sjanse
Skrevet av Thomas Myren, 2. juni 2021, 07:49

André Hansen skal vise seg fram på landslaget i fraværet til Rune Jarstein.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg håper i hvert fall det, men et er ingenting som er hugget i stein. I utgangspunktet er det ingen førstekeeperplass som er ledig, men dette er min sjanse til å få en landskamp, slår Hansen fast overfor rbkweb.no.

Jarstein er ennå ikke kampklar etter å ha blitt koronasmittet i vår, og Hansen får i hvert fall vokte målet i privatlandskampen mot Luxembourg i kveld. Han er naturligvis også høyaktuell mot Hellas på søndag.

- Nå fikk jeg riktignok én kamp i fjor høst, og jeg kom inn i pausen mot Tyrkia. Men jeg har vært med siden 2012 og de har vært veldig sporadiske de kampene som jeg har fått. Da er det vanskelig å slå i bordet og si at jeg er med og konkurrerer, innrømmer Hansen.

- Men når du får et par kamper med kortere tidsintervall og forhåpentligvis gjør det bra, er det lettere ikke å bli glemt; at det er noen som banker på døra bak i køa, legger han til.

Avspark i Malaga er klokka 19. TV2 sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Dette er min sjanse» i forumet! Diskutér «- Dette er min sjanse» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb