Utskrift fra rbkweb.no

- Jeg håper å få en startplass snart
Skrevet av Thomas Myren, 1. juni 2021, 07:32

Rasmus Wiedesheim-Paul syns han har gjort seg fortjent til å få være blant de elleve utvalgte for første gang.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er klart at jeg ønsker å få mer spilletid - og dessuten få spille fra start. Jeg har fått en del innhopp, og jeg syns jeg har gjort det bra i de innhoppene som jeg har fått. Jeg har laget mål og assists, påpeker Wiedesheim-Paul overfor rbkweb.no.

- Jeg håper å få en startplass snart. Jeg vil spille så mye som mulig, bidra så mye som mulig og vinne så mange kamper som mulig. Gjennom å bidra med mål og assists skal vi forhåpentligvis ta flere trepoengere framover.

- Fortell om målet ditt mot Stabæk!

- Det kommer et innlegg, og Per skyter. Jeg bruker av rent instinkt å gå på returer så fort noen skyter, og ballen spretter ut. Jeg header den bare, og den går i mål. Det var deilig!

- Det var viktig med tidlig utligning.

- Det var veldig bra mentalt å få 1-1 så tidlig. Det gir et momentum og energi. Vi kommer inn i kampen og vender den helt. Vi spiller veldig fint i 2. omgang.

- Hva fungerte spillemessig?

- Vi har litt med ro med ballen. Det gjør også mye å få mål umiddelbart i starten av 2. omgang. Stabæk blir litt mer usikre i spillet sitt og legger seg litt lavere. Da kan vi ha ballen mer. Vi øker tempoet i spillet og flytter ballen raskere. Vi skaper flere målsjanser og er ofte inne i 16-meteren. Vi vinner vel fortjent 4-2.

- Det var dessuten artig at det ble mange mål?

- Ja, det er ikke alltid man lager fire mål på én omgang. Det var fint.

nyheter
forum