English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Hareide lover snarlig avklaring om framtida
Skrevet av Thomas Myren, 28. mai 2021, 07:42

Åge Hareide vil innen nærmeste framtid ta stilling til tilbudet fra Rosenborg om forlenget kontrakt.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg vet at Rosenborg ønsker meg med videre. Jeg og Ivar har snakket om det, og vi kommer til å snakke igjen. Sannsynligvis i løpet av juni en gang tar vi oss en prat om framtida. Da får vi det avgjort, lover Hareide overfor Eurosport.

Kontrakten inneholder en opsjon om forlengelse ut neste år.

- Uansett hva som skjer, kan jeg ikke liksom bare trenere dette. For Rosenborg vil jo gjerne ha det klart, og det skjønner jeg veldig godt. Så vi skal få det avklart i løpet av neste måned, gjentar Hareide.

- Hvilke vurderinger gjør du?

- Rosenborg er en utrolig fin klubb å være i. Det er orden på ting, og vi har fasiliteter og gode spillere. Det er en super plass både å bo og jobbe. Det handler egentlig ikke om det.

- Det handler mer om min egen situasjon. Jeg er ingen ung mann lenger, så jeg må tenke litt på framtida. Jeg får diskutere hvordan det ser ut når jeg kommer tilbake etter ferien.

- Det er ikke lett for deg å gi deg?

- Nei, det er det ikke. Jeg var veldig glad for at Rosenborg spurte meg om jeg ville være trener her igjen. For jeg liker å jobbe med fotball, og jeg syns det er fantastisk å jobbe med disse guttene. Jeg blir glad når jeg lykkes og når vi klarer å skape noe sammen. Derfor har jeg litt angst for å sette meg i stolen og at det ikke skjer noe.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Hareide lover snarlig avklaring om framtida» i forumet! Diskutér «Hareide lover snarlig avklaring om framtida» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb