English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Ranheim - Rosenborg 2-1
Skrevet av Thomas Myren, 2. mai 2021, 17:45

Forhåpentligvis fører en dårlig generalprøve til en god premiere.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi var ikke til å kjenne igjen
- Godt å være i gang!
Bilder fra Ranheim - Rosenborg


- Ja, første gang jeg vant seriegull, så tapte vi 2-4 mot Viking i Stavanger. Men vi liker ikke å tape fotballkamper. Mantraet før de få treningskampene vi skulle spille, var at det handlet om å vinne. Da liker vi ikke det som skjer i dag, slo André Hansen fast overfor rbkweb.no.

Carlo Holse fikk starte fordi Stefano Vecchia sleit med ene skuldra, men ellers stilte RBK toppet lag. Emil Ceide ble i den forbindelse skjøvet over til venstre. Han brukte bare tre minutter på å ordne ledelse med fin kipp over Magnus Lenes etter at Dino Islamovic hadde trædd vingen gjennom.

- De første 20 minuttene syns jeg er veldig bra. Det var da Ranheim scoret, og det taklet vi ikke veldig bra. Derfra er det bare rotete, syntes Hansen.

Utligninga var i seg sjøl rotete: Rosenborg mistet først ballen på vei framover. Eirik Tønne fikk lagt ballen tilbake til Adria Mateo, som sånn som i forrige uke skjøt fra returrommet. Med hælen flikket Even Hovland skuddet, som trolig hadde gått utenfor, forbi egen keeper.

Et hardt frispark fra Islamovic traff i tverrligger før pause. Nærmere ny ledelse kom aldri RBK.

Marcus Mehnert utfordret først Hansen med et lavt skudd, før han etter halvspilt 2. omgang sprang gjennom mellom Holmar Eyjolfsson og Markus Henriksen og ordnet seiersmålet. Sistnevnte hadde da nettopp ble skjøvet ned som midtstopper for første gang i Rosenborg-drakt.

Bortelaget var aldri nær å utligne. Det eneste positive på slutten av kampen var at Anders Konradsen spilte sine første minutter for året etter å ha trent alternativt i lang tid.

I stedet burde Ranheim ha scoret flere mål på slutten, men Hansen forhindret at et par gode skudd fra leiesoldat Filip Brattbakk og Simon Marklund gikk inn.

- Det er helt fortjent at Ranheim går av med seieren. De har klart flest sjanser totalt sett og særlig i 2. omgang - først og fremst på kontringer, som de skaper gjennom godt forsvarsspill og ditto dårlig angrepsspill av oss. De får kampen litt inn i sitt spor, oppsummerte Rosenborg-keeperen.

Serien begynner med bortekamp mot Vålerenga neste søndag.

PS! Jonathan Augustinsson, Per Ciljan Skjelbred og Ole Sæter var skadet, mens Julian Faye Lund igjen var utelatt av kamptroppen i favør Sander Tangvik.

Kampfakta

Ranheim2-1Rosenborg
sjølmål (Even Hovland) 18
Marcus Mehnert 68
Emil Ceide 3

Søndag 2. mai 2021 16:00
Treningskamp, Extra arena
600 tilskuere og vist på adressa.no

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Erlend Reitan, Holmar Eyjolfsson, Even Hovland (Anders Konradsen 65), Adam Andersson - Kristoffer Zachariassen, Markus Henriksen, Vebjørn Hoff - Carlo Holse (Ramus Wiedesheim-Paul 65), Dino Islamovic, Emil Ceide

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttet reserve: Sander Tangvik, Gustav Valsvik, Besim Serbecic, Mikkel Ceide, Pawel Chrupalla og Edvard Tagseth


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ranheim - Rosenborg 2-1» i forumet! Diskutér «Ranheim - Rosenborg 2-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb