English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Nok ei avlysning på kort varsel
Skrevet av Thomas Myren, 19. februar 2021, 15:59

Det blir ingen treningskamp mot Stjørdals-Blink i ettermiddag etter nye anbefalinger for å hindre smitte av koronaviruset.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Klokka 14 kom regjeringa med følgende presisering:

«Toppidrettsarrangementer tillates, med unntak av seriespill som fortsatt anbefales utsatt i toppidretten. Det gjelder også treningskamper mot andre lag utenfor egen klubb.»

Tiltakene gjelder først fra tirsdag, men Stjørdals-Blink og Rosenborg valgte å avlyse treningskampen, som skulle hatt avspark klokka 16.30.

- Det er vårt valg på mange måter. Vi kunne vel ha forsert gjennom og spilt kampen, men jeg tror det er viktig at vi markerer at vi tar ting på alvor: At vi er for oss sjøl, ikke krysser kommeunegrenser og ikke spiller kamper. Vi må være solidariske med idretten, uttaler Åge Hareide til Rosenborg på Facebook.

Ny vurdering av tiltakene blir først i midten av mars. Det betyr at de kommende treningskampene mot Ranheim neste fredag, Odd 6. mars og Bodø/Glimt 12. mars alle er i stor fare for å bli avlyst eller utsatt.

Det gjenstår dermed å se når den etterlengtede årspremieren til Rosenborg blir. De to siste ukene har også kampene mot Ranheim, Molde og Kristiansund blitt innstilt for å minimere smitterisiko.

Seriepremieren mot Strømsgodset er 5. april.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Nok ei avlysning på kort varsel» i forumet! Diskutér «Nok ei avlysning på kort varsel» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb