English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Spiller med så mange som mulig
Skrevet av Thomas Myren, 18. februar 2021, 22:15

Etter tre avlyste treningskamper skal Rosenborg benytte møtet med Stjørdals-Blink til å gi spillerne etterlengtet kamptrening.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

De avtalte kampene mot Ranheim, Molde og Kristiansund de to siste ukene ble alle avlyst for å hindre smitte av koronaviruset. Men på det fjerde skal det skje!

- Nå håper vi at vi kan få spilt og ser fram til det. Vi kommer til en bra bane i en bedre temperatur, så det blir bra, sier Åge Hareide til Rosenborg på Youtube.

- Hva håper du å få ut av den første kampen?

- At vi kan se igjen litt av det som vi jobber med. Det handler om å få lagt presset vårt riktig, vinne ballen og bruke overgangene våre så effektivt som mulig. Vi har fart og presisjon i spillet vårt, så jeg håper at vi får sett en del av det. Så får vi jobbe videre med det oppbyggende spillet vårt etter hvert.

- Hvor tydelig signal til spillerne er laguttaket i morgen?

- Det er egentlig hipp som happ. Vi kommer til å spille med så mange som mulig, sånn at de aller fleste får 45 minutter og noen 90.

- Det gjelder å vise seg fram når du får sjansen. For det skal være konkurranse i Rosenborg. Det er viktig at spillerne forstår at noen ligger godt an i hierarkiet, mens at i noen posisjoner må man jobbe.

Julian Faye Lund (kne) og Ole Sæter (ankel) er skadde, mens Anders Konradsen og Pål-André Helland fortsatt trener alternativt etter skadeproblemene i fjor.

Avspark på Stjørdal er klokka 16.30. Adressa og Bladet sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Spiller med så mange som mulig» i forumet! Diskutér «- Spiller med så mange som mulig» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb