English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- God trening for oss
Skrevet av Thomas Myren, 10. februar 2021, 17:22

To av de tre første treningskampene til Rosenborg ble avlyst. Derfor er kampen i Molde ekstra viktig.

VS.


- Det blir en fin kamp og god trening for oss. Så får vi ta det som det kommer. Forhåpentligvis kan vi vinne, smiler Per Ciljan Skjelbred til rbk.no.

Molde har fått unntak fra oppfordringa om å avlyse treningskamper fordi de skal spille europaliga mot Hoffenheim. Derfor blir den tidlige formtesten mot gjennomført som planlagt.

- I morgen er det fokus på oss sjøl og måten vi skal spille og opptre på. Vi har øvd på litt forskjellige ting. Nå får vi en motstander som kan skape problemer for oss, men vi kan også skape problemer for dem. Å få en bekreftelse på det som vi trener på, er det viktigste for meg, forteller Skjelbred.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi må få fram det som vi øver på i kamp. Vi vet at vi ikke kommer til å få det til hele tida, men noen glimt vil gi bekreftelse på oppspill og det forsvarsmessige. Vi vet at vi kommer til å bli slitne etter X minutter, men det er derfor vi trener på det.

3-1-seieren over Molde i siste hjemmekamp ble den største oppturen for Rosenborg i fjor.

- Det var artig å slå Molde hjemme. Det var en viktig kamp for oss. Hadde vi hatt litt mer publikum, hadde det vært ekstra artig, kommenterer Skjelbred.

På grunn av ankeltrøbbel deltok ikke Jonathan Augustinsson på fellestreninger før på mandag, men den nye venstrebacken er allerede meldt kampklar.

Julian Faye Lund (kne) og Ole Sæter (ankel) er skadde, mens Anders Konradsen og Pål-André Helland fortsatt trener alternativt etter skadeproblemene i fjor.

Avspark i Molde er klokka 16. vg.no sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- God trening for oss» i forumet! Diskutér «- God trening for oss» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb