English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Nå har jeg i hvert fall en viss mulighet
Skrevet av Thomas Myren, 5. februar 2021, 07:37

André Hansen håper å bli utpekt til ny førstekeeper på landslaget før sesongen begynner.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er nye kluter der med Ståle inn, og det er jo spennende, smiler Hansen til rbkweb.no.

Sisteskansen til Rosenborg ga seg på landslaget for tre år siden, men i oktober i fjor var han tilbake uten forbehold etter å ha vært vikar ved et par anledninger i 2019.

Til tross for manglende spilletid i Tyskland fikk Rune Jarstein spille mot Serbia og Romania, før Hansen voktet målet i Nord-Irland. Koronasmitten i troppen i november gjorde at bare kampen i Østerrike ble gjennomført - med B-lag.

Spørsmålet er hvem Solbakken foretrekker mellom stengene når VM-kvalifiseringa begynner med kamper borte mot Gibraltar, hjemme mot Tyrkia og borte mot Montenegro 24., 27. og 30. mars.

- Blant de som er utenlands, så spiller Sten (Grytebust) ikke i København, mens Rune er nummer to i Hertha. Ørjan (Nyland) har operert og var uten klubb. Så man kan lese tegn om at nå har jeg i hvert fall en viss mulighet. Men det er opp til han nye sjefen, kommenterer Hansen.

- Jeg vil ligge litt brakk sjøl fordi vi er i pre-season nå i vinter. Helst burde man ha vært i sesong for å ha styrket muligheten. Man får ta det som det kommer. Det gjelder å holde seg skadefri og få trent godt inn mot sesongen.

- Hva tenker du om det som møter dere?

- Som alle andre har jeg fått med meg at pulja er OK. Man må i utgangspunktet kjempe om en andreplass med blant annet Tyrkia.

- Dessuten blir det artig å møte Islamovic i landskamp?

- Selvfølgelig! Nå har han slått seg inn i troppen der. Det er bra for Dino, og det er bra for oss at vi har så mange landslagsspillere som mulig. For det vitner om kvalitet.

- Jeg kjenner ikke så godt til Montenegro. Historisk har Balkan-lagene aldri vært lette å møte med passion og fighting spirit. Det er mange gode Balkan-spillere særlig i Serie A. Vi får se om det i hele tatt blir noe publikum, for det har mye å si i kamper der. Det er sånne kamper som er kule å spille, syns jeg.

- Sånn er det også med Rosenborg, når vi får disse kampene i Europa på tøffe bortebaner med hardbarka fans. Det er det som er gøy!

Inntil videre har Hansen fokus på nettopp klubblaget:

- Vi har ikke lyst til å være bekjente av de siste årene. Jeg håper at det vi har opplevd kan gjøre oss enda sterkere som lag. Det er betinget av at det ikke blir altfor mye utskiftninger, og at vi kan bruke det til noe positivt at man har vært gjennom tunge stunder og kommet ut på pluss.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Nå har jeg i hvert fall en viss mulighet» i forumet! Diskutér «- Nå har jeg i hvert fall en viss mulighet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb