English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Surrealistisk
Skrevet av Thomas Myren, 28. januar 2021, 07:37

Sivert Mannsverk setter pris på interessen fra Rosenborg.

- En spennende spiller (20.01.21)
Sogndal avslo Mannsverk-budet (12.01.21)
Bud på Mannsverk (12.01.21)

Sivert Heggheim Mannsverk
Født: 08.05.02
Høyde/vekt: 185 cm / xx kg
Posisjon: midtbane
Klubb: Sogndal
Tidl. klubber: Jotun og Årdalstangen
Kamper/mål 2020: 30/4
G18-landskamper/mål: 9/2
Statistikk
- At Norges største klubb diskuterer meg på styremøte er litt surrealistisk. Jeg syns det er veldig kult. Det blir spennende å se hva de kommer fram til! smiler Mannsverk til VG.

Sogndal avslo for to uker siden et bud på mellom seks og sju millioner kroner. Det gjenstår altså å se om det blir gjort et nytt forsøk.

I RBK må Mannsverk konkurrere ut Markus Henriksen, Per Ciljan Skjelbred eller Kristoffer Zachariassen for å få fast plass på midtbanen.

- Det er store navn, men det er eventuelt bare morsomt å kunne kjempe mot spillere som Henriksen og Skjelbred. Vi får se hva som skjer i denne saken. Det viktigste for meg er at jeg i klubben som jeg eventuelt reiser til i framtida, har en trener som jeg kan snakke med og som virkelig ønsker meg, slår 18-åringen fast.

- Det viktigste er spilletid. Da må du ha en god dialog med treneren og ikke bare agenter og sportslig leder. Det er treneren som tar ut laget, så det er viktig å ha dialog med ham.

- Det som er med situasjonen som jeg er i nå, er at jeg egentlig har ingenting jeg skulle ha sagt. Klubbene må eventuelt bli enige først. Så tar vi det derfra. Jeg har to år igjen i Sogndal.

- Tolker du de knallharde svaret fra Sogndal om at du ikke er til salgs som et forhandlingsutspill?

- Jeg snakker regelmessig med (Eirik) Bakke. Det som er viktig, er at jeg gjør det som er best for utviklingen min. Om det er å bli i Sogndal eller å ta det neste steget ... Begge deler kan være bra for utviklingen min.

- Hvordan vil du beskrive deg sjøl som spiller?

- Jeg er en "boks til boks"-spiller. Jeg har et forbilde i Frenkie de Jong, og det er mange som sammenligner meg litt med ham. Jeg liker ham som fotballspiller, og jeg ser igjen i meg litt av det som han er god til.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Surrealistisk» i forumet! Diskutér «- Surrealistisk» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb