English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Veldig fin klubb å restarte karrieren min i
Skrevet av Thomas Myren, 27. januar 2021, 07:45

Andreas Helmersen har skrevet treårsavtale med Raufoss.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er trist (16.12.20)

- Jeg trente med Raufoss i forrige uke og fikk bare gode inntrykk av både fasiliteter, trener, støtteapparat og hele pakka. Jeg vet også at Raufoss er veldig flinke til å utvikle spillere, og at det er en klubb mange følger med i norsk fotball. Derfor tror jeg det er en veldig fin klubb å restarte karrieren min, uttaler Helmersen til Oppland Arbeiderblad.

I førstedivisjonsklubben blir han gjenforent med tidligere RBK2-lagkamerat Teodor Haltvik.

Etter en fin 2018-sesong i Ranheim ble Helmersen leid ut til Odd for to år siden. I en treningskamp mot CSKA Moskva ble menisken ødelagt i venstrekneet.

Den daværende U21-landslagsspissen benyttet anledninga til å fikse korsbåndskaden, som ikke ble operert i 2017. Han røyk korsbåndet i samme kne også i 2015 og 2016.

I fjor sommer var Helmersen tilbake i RBK, men han kom aldri tilbake på banen igjen før kontrakten gikk ut ved nyttår.

- Det har vært mange skader, men jeg har vært fast bestemt på å komme sterkt tilbake. Jeg brukte 2020 til å styrke musklene rundt kneet og trene mye fysisk, forklarer hovedpersonen, som gjerne vil tilbake til Rosenborg:

- Første mål er å komme meg tilbake i full trening, spille kamper over tid og bygge meg opp igjen rent fotballmessig. Det har jeg tro på at jeg kan klare. For jeg har kommet til en klubb med meget god treningskultur og mange dyktige folk. På sikt er selvsagt drømmen er selvsagt å bli så god at jeg kan spille på Lerkendal. Gjerne også på Emirates.

Et første gjensyn med RBK kan bli i treningskampen 25. februar.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Veldig fin klubb å restarte karrieren min i» i forumet! Diskutér «- Veldig fin klubb å restarte karrieren min i» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb