English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Får trent på offensiv frispilling bakfra
Skrevet av Thomas Myren, 16. november 2020, 19:46

RBK2 vil stille svært sterkt også i treningskampen mot Levanger.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Hele 13 førstelagsspillere var på banen i løpet av 5-1-seieren over Nardo på onsdag, og planen er å stille med tilnærmet like sterkt lag i morgen.

- Det er mye for å få trent på offensiv frispilling bakfra; få riktige og samtidige bevegelser, rytme i angrepsspillet - prøve å utvikle den delen av spillet, forklarer Tore Reginiussen overfor Nidaros.

- I mange kamper har vi stort sett stått godt og jobbet lojalt defensivt. Vi ønsker gjerne å være enda skarpere offensivt og skape enda mer. Da er det fint å få en kamp der vi har mye ball og få øve på de tingene, mener lagkapteinen.

Rosenborg må naturligvis greie seg uten André Hansen og Markus Henriksen, som er i smittekarantene, samt Holmar Eyjolfsson, Carlo Holse og Dino Islamovic, som fortsatt får spille landskamper. Det gjenstår å se om Anders Konradsen og Pål-André Helland er tilbake etter leggskader.

Avspark på Lerkendal er klokka 18. Direktesport sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Får trent på offensiv frispilling bakfra» i forumet! Diskutér «- Får trent på offensiv frispilling bakfra» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb