English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det går utover laget
Skrevet av Thomas Myren, 6. november 2020, 07:45

Skadehistorikken kan ødelegge Rosenborg-framtida til spillere som Anders Konradsen, Pål-André Helland og Samuel Adegbenro.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Du må se på spilletida deres og skadehistorikk. De er både kjekke gutter og gode fotballspillere, men samtidig vet du at du kommer ikke veldig langt med kjekke gutter som ikke spiller fordi at de er skadd, slår Åge Hareide fast overfor Adresseavisen.

- De blir heller aldri i form når de går ut og inn av skade hele tida. De får ikke kontinuitet i spillinga, og det er veldig vanskelig å bli i god form da. Det går utover laget. Den biten må vi se på.

Mens Konradsen og Adegbenro har ett år igjen av kontraktene, forlenget Helland ut 2022 etter at RBK nektet å selge ham til Norrköping i januar.

Adegbenro har vært ubenyttet reserve i to kamper etter å ha stått over mot Kristiansund på grunn av lårtrøbbel. Konradsen og Helland er derimot igjen skadde og uaktuelle mot Viking.

- Nå har vi tross alt sju kamper igjen, og det er enda tid til både å vise seg fram og få spilt regelmessig, påpeker Hareide.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det går utover laget» i forumet! Diskutér «- Det går utover laget» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb