English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ble en sånn kamp som man kan frykte
Skrevet av Thomas Myren, 18. oktober 2020, 21:44

Markus Henriksen lyktes ikke i sitt første møte med Kristiansund.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

KRISTIANSUND (rbkweb.no): - Det ble dessverre en sånn kamp som man kan frykte når man møter KBK; at det blir kriging og mye dueller, konstaterer den hjemkomne midtbanespilleren.

- I noen deler av spillet vårt er vi OK, men vi skaper altfor lite. Vi er nødt til å være litt mer tålmodige og roligere med ballen, for det fins mulighet til å spille. Men vi blir litt tatt av hvordan de framstår og blir litt sånn som dem. Da blir det tøft mot Kristiansund.

- Annulleringa ble den eneste avslutninga på mål.

- Det var ikke noen festfotball i dag, det må jeg innrømme. Vi har likevel den sjansen på slutten, der Pål kunne ha blåst ballen i mål. Jeg trodde han skulle lykkes med å dempe og skyte, for det er et sånt "läge" som han liker å ha.

- Hvordan gikk det for din egen del? Du måtte gi deg ved pause i landskampen mot Serbia i forrige uke på grunn av leggskaden.

- Ja, jeg fikk jo meg en skikkelig smell mot Odd og kjente den fortsatt. Men leggen er bra igjen nå.

- For min egen del blir det veldig fint å få ei hel treningsuke igjen. For det har jeg ikke hatt på veldig, veldig lenge. I og med at det var landslagssamling kom jeg først tilbake for et par dager siden. Så Jeg gleder meg til treninger der vi kan trykke til litt ekstra og få spilt inn fotballformen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ble en sånn kamp som man kan frykte» i forumet! Diskutér «- Ble en sånn kamp som man kan frykte» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb